<strong>PÅ SØLVPLASS:</strong> Anders Bardal ligger på andreplass etter gårsdagens to omganger i skiflygings-VM. I dag skaper vinden problemer for de tsjekkiske arrangørene, og det er fare for at de to avgjørende omgangene avlyses. Juryen møtes klokka 17.30. Foto: Michal Cizek, AFP / NTB Scanpix
PÅ SØLVPLASS: Anders Bardal ligger på andreplass etter gårsdagens to omganger i skiflygings-VM. I dag skaper vinden problemer for de tsjekkiske arrangørene, og det er fare for at de to avgjørende omgangene avlyses. Juryen møtes klokka 17.30. Foto: Michal Cizek, AFP / NTB Scanpix Vis mer

Vinden lager trøbbel for skiflygings-VM

Fare for avlysning. I så fall får Bardal sølv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

SISTE: Tredje omgang er foreløpig utsatt til klokka 18.00. Siste mulige start er klokka 18.30, melder arrangøren på sin offisielle nettside. (Dagbladet)

Dagens skiflygings-VM i Harrachov er ytterligere utsatt på grunn av for kraftig vind.

Først på dagen måtte prøveomgangen avlyses av samme grunn, men arrangøren håper i det lengste at vinden løyer slik at man får hoppet tredje og fjerde omgang av VM.

Andre dag av VM skulle etter planen ha startet med tredje omgang klokken 16 i dag.

Medaljene skal deles ut i dag. Dersom lørdagens hopping blir avlyst, vil stillingen fra de to første omgangene i går bli tellende.

Anders Bardal ligger på annenplass etter to av fire omganger. Han er 11,1 poeng bak ledende Severin Freund fra Tyskland. Slovenske Peter Prevc er nummer tre.

I morgen er det lagkonkurranse som står på programmet i Harrachov.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer