Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vinkel-suser - igjen

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Aston Villa 2- 1. David Beckham kan vinne alt for Manchester United. I går ble han matchvinner med et enormt frispark rett i vinkelen. - David på sitt beste, sier Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært en tøff uke for David Beckham. Sist tirsdag ble hans baby Brooklyn operert for brokk. Operasjonen gikk bra, og nå har pappa hvilt i to uker. Det har gjort ham godt. I går var han stor.

Lagene hadde knapt kommet på banen etter pause da United fikk frispark fra knappe 30 meter. Fortsettelsen utført av Beckham ga United seieren og to poengs ligaledelse før Arsenal møter Derby hjemme i dag. Manager Alex Ferguson beskriver Beckhams vinkelsuser slik:

- En fantastisk scoring, og jeg har alltid sagt: Hardt arbeid gir resultater. David trener og trener på frispark, før treningene og etter treningene. Seinest fredag var han på plass, og Aston Villa fikk smake resepten.

Mange hvilte

Uten Jaap Stam, Henning Berg, Roy Keane, Ryan Giggs, Andy Cole og Ole Gunnar Solskjær spilte United ball i hatt med Aston Villa i 1. omgang. Men bare god hjelp fra uheldige Villa-forsvarer Watson hjalp vertene til ledelse etter 20 minutter. Sånn sett var det lite å si på at Villa utliknet da Julian Joachims avslutning traff en United-spiller og utmanøvrerte Peter Schmeichel 13 minutter seinere. 1- 1 holdt seg til pause. Og fra David Beckham satte stamfoten i graset etter 46 minutter, hadde Alex Ferguson ro - til langt ut på kvelden.

- Jeg elsker hver eneste dag. Vi er i toppslag, kampen om plassene på laget er knallhard og vi har hentet fram energien som skal gi oss pokaler, sier Alex Ferguson.

Knirkefritt av Ronny

Ronny Johnsen spiller til tross for såkalt jumpers knee i begge beina. I går var det ikke mulig å avsløre skadeproblemene. Ronny var god - igjen. Han har snart spilt midtstopper med hele Uniteds tropp, og hadde i går selskap av både David May og Wes Brown i midtforsvaret.

  • Eneste minus for United i går: Dennis Irwin brente straffespark etter at Dwight Yorke ble felt.