Vinn 10 000 hver dag!

«Klubben i Mitt Hjerte» har fått nye regler. Nå gir 100 stemmer pr. dag klubben din sjansen.

FÅ ALLE MED:  Sånn så det ut langs veiene på Roterud utenfor Lillehammer da denne lille klubben vant avstemningen i 2007. 

FOTO: Kristin Svorte/Dagbladet.
FÅ ALLE MED: Sånn så det ut langs veiene på Roterud utenfor Lillehammer da denne lille klubben vant avstemningen i 2007. FOTO: Kristin Svorte/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

DEN populære avstemningen «Klubben i Mitt Hjerte» er i gang igjen fra lørdag 8.november. Denne gangen har vi endret både på klasseinndeling og premieregler for å gi alle klubbene Norge rundt likest mulig sjanser til å sikre premier og oppmerksomhet.

De nye reglene er lette å huske på:

•• Klarer din klubb å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10 000 kroner fra Nordea. Du kan stemme hver dag på stemmelokalet på Dagbladet.no (www.dagbladet.no/klubben), og klubben din kan vinne flere ganger i løpet av avstemningen.

I tillegg teller stemmene sammenlagt i den store konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. Her får vinneren hele 100 000 kroner fra Nordea øremerket til sosialt idrettsarbeid i nærområdet. I fjor vant ROSENBORG BALLKLUB i hard konkurranse med Vålerenga og Brann; i år kan det bli hvilken som helst annen av Norges rundt 12 000 idrettsklubber, student -og bedriftsidrettslag. Denne avstemningen er åpen for alle medlemsklubbene i Norges Idrettsforbund uansett størrelse eller hvilke idrettsgrener de driver med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer