Vinn 30 gratisturer til fotball-VM

Om fire dager spiller Norge VM-kvalifiseringskamp borte mot Moldova. Få timer seinere blir de fem første dyktige og heldige tipperne trukket ut som vinnere av VM-turer til Tyskland.

Norsk Tipping og Dagbladet skal sende av gårde 30 glade personer til en drømmetur til fotball-VM i Tyskland i 2006. Norge skal spille seks VM-kvalifiseringskamper i år.

De som får 10, 11 eller 12 rette på onsdags- eller lørdagskupongen etter full tid blir med på trekningen om de tretti attraktive VM-turene.

30. mars trekker vi ut de første fem, 12. oktober får de siste fem den glade beskjeden.

-  Landslagssjef Åge Hareide sier det på denne måten: «Når Norge kvaler inn for VM», sier produktsjef i Norsk Tipping Asbjørn Nilsen til Dagbladet.

Nytt VM-sluttspill

-  For vi håper jo selvsagt at gruppa på 30 skal få se Norge i et par av de innledende kampene i Tyskland neste år.

Her er kvalifiseringskampene Norge helst skal vinne for å havne i et nytt VM-sluttspill. Og det er også da du må sørge for å ha 10 rette eller bedre ved full tid på tippekupongen for å være med i trekningen om VM-reisene.

Onsdag 30. mars:

 BLI MED PÅ LAGET:  Neste år er det VM i fotball i Tyskland. Norsk Tipping og Dagbladet skal dele ut reiser til 30 personer som vil få en drømmetur til fotball-VM. Her jubler John Carew og Morten Gamst Pedersen etter 3-0 seieren over Slovenia på Ullevaal. Foto: Hans Arne Vedlog
BLI MED PÅ LAGET: Neste år er det VM i fotball i Tyskland. Norsk Tipping og Dagbladet skal dele ut reiser til 30 personer som vil få en drømmetur til fotball-VM. Her jubler John Carew og Morten Gamst Pedersen etter 3-0 seieren over Slovenia på Ullevaal. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

Moldova- Norge.

Lørdag 4. juni: Norge- Italia.

Lørdag 3. september: Slovenia- Norge.

Onsdag 7. september: Norge- Skottland.

Lørdag 8. oktober: Norge- Moldova.

Onsdag 12. oktober: Hviterussland- Norge.

-  Vi har ikke satt opp noe detaljert program ennå, for vi vet jo ikke hvor og hvem Norge forhåpentlig skal spille mot, sier Nilsen.

Superweekend-opplegg

-  Uansett reiser vi i starten på turneringen, skal se to kamper og blir borte ei snau uke.

Opplegget for VM-turen vil likne på Superweekend til England. Rundt 1200-1300 tippere har vært med Norsk Tipping og Dagbladet til England siden 1997. Fotball, topp hotell, kulturopplevelser, samt god mat og drikke har vært hovedingredienser på de turene.

Vi garanterer at reisene til Tyskland neste år ikke vil ligge noe etter i kvalitet.

-  Dette blir første gang vi tar med oss tippere til et fotballmesterskap, sier Nilsen.

-  Men vi har god erfaring gjennom mange år med å ha med oss spillere på fotballturer.

Sjansen til å bli blant de 30 heldige er like stor for alle som får 10, 11 eller 12 rette. Blant Superweekend-vinnerne har vi hatt med folk som har vunnet hundretusener på tolvern, og andre som har hatt 10 rette uten utbetaling. Uansett: På reisene blir alle behandlet som likeverdige vinnere.

Gigantisk begivenhet

-  Vi håper Norge setter standarden ved å slå Moldova borte kommende onsdag, sier Nilsen. -  For det hadde vært ekstra hyggelig å dra på et par av landslagets innledende VM-kamper til to forskjellige byer.

Skulle det utrolige skje at Norge ikke kvalifiserer seg til VM, lover

vi topp underholdning og

kamper med andre nasjoner.

Mellom slagene blir det forhåpentlig tid til å besøke et vinslott, og selvsagt hygge seg på en og annen Bierstube.

-  Vi skal ha med oss en eksklusiv gruppe med heldige og dyktige tippere. Jeg lover at det blir en gigantisk begivenhet for alle, sier Asbjørn Nilsen til Dagbladet.

PS! For alle som måtte savne Superweekend resten av 2005: De populære turene er tilbake på programmet neste år.