Vinn drømmetur!

Påmeldingene strømmer på til Mitt drømmelag. I år kan du slå kompisene dine ved å be spillere filme.

Her kan du melde deg på!

Etter bare ett døgn er pågangen stor til den fjerde sesongen med

Mitt drømmelag

. Så er det også masse nyheter i spillet.

Er du virkelig i knipe etter et par ekstrapoeng for å slå kompisen eller kollegaen din? Da kan du være skikkelig usportslig.

Ved å trykke på en knapp på lagsida di instruerer du stallen din til å bruke skitne triks som f.eks filming eller trøyeholdning på banen.

Som i det virkelige liv er det ikke uten risiko. Sjansene for å bli avslørt kan være store. Da må du vurdere om det er verd å knipe de to poengene. For hvis du blir tatt mister du fire.

Du kan bli fersket hver eneste runde og du kan gå gjennom en hel sesong med ekstra poeng hver eneste gang. Det er opp til deg. Vi anbefaler det ikke, men du tar kanskje sjansen?

Som kjent er det ikke gratis å være med i

Mitt drømmelag

i år. Men for bare 99 kroner får du full tilgang til spillet helt fram til 26. oktober - uten å betale ei krone seinere. Det kan bli mye moro for penga.

I tillegg slenger vi på gratis resultatmelding via sms til ett lag på hver bruker. Du får altså posisjon og poeng direkte til din mobil, uten å betale for det hver eneste runde.

Vi har også utviklet spillet ytterligere i år. Denne gangen er du ikke alene på trenerbenken, du kan handle inn en assistent. Han gir deg ekstrapoeng, hvis du er dyktig i valget.

Du kan selvfølgelig også vinne flotte premier. Totalvinneren av

Mitt drømmelag

kan allerede i dag glede seg til å pakke kofferten.

Vi sender vinneren av hele spillet til England, hvor du etter eget ønske velger klubben du vil besøke. Vel framme på ditt kjære stadion møter du stjernespillere, ser kampen fra VIP-plass og får oppvartning og servering. Noe å strebe etter!

Vinneren av månedskonkurransen får også en eksklusiv premie, en landslagstrøye med navn og logo klistret på. Er du rundevinner kler vi deg opp i ei t-skjorte som viser at du var best akkurat den uka.

Ingen grunn til å nøle, meld deg på i Norges første og beste managerspill på nett!

Lurer du på noe? Arve Vassbotten er drømmelag-sjef og står til tjeneste for deg gjennom hele sesongen.

Her kan du melde deg på!

<B>AVSLØRT?</B> Trykker du på filming-knappen - og blir tatt - får du et rødt kort i form av fire minuspoeng. Blir du ikke avslørt mottar du to ekstrapoeng i Mitt drømmelag.
<B>80 MILL. KRONER:</B> Så mye penger starter du med. Skal du ha Ørjan Berg (t.h) på laget koster han 18 mill. Lillebror Runar er seks mill. billigere.