- Vinn eller forsvinn mot Pakistan

Avgjørende uker venter Drillo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Egil Olsen er gang med sitt Irak-eventyr. Drillo tenker ikke VM 2010, men kun på de to innledende kvalikkampene mot Pakistan.

Landene møtes 22. og 28. oktober. Seier er avgjørende for å ta seg til gruppespillet.

- Tankene går bare fram til 28. oktober. Det er vinn eller forsvinn. Taper vi mot Pakistan, trenger vi ikke tenke på VM. Normalt skal vi slå dem, men jeg er klar over at ingenting er sikkert i fotball, sier Olsen til NTB.

Onsdag kveld hilste han på de første spillerne. Iraks landslag er samlet i Doha, men logistikken skaper vanskeligheter for Drillo.

- Jeg er veldig spent. Mye er annerledes enn det jeg er vant til. Bare det å få samlet hele troppen er forbundet med langt større problemer enn vi er vant til. Det kom noen spillere onsdag, noen kommer i dag og flere ankommer fredag. Visumproblemer og andre ting, som ikke eksisterer for oss, skaper noen utfordringer, sier Olsen.

Mangler åtte mann

Drillos første oppgave er tirsdagens treningskamp mot Qatar i Doha. Irak er rangert som nummer 65 i verden, Qatar som nummer 91. Lagene er likevel forholdsvis jevnbyrdige på papiret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer