Vinn en fotballtur til England eller Spania

Tipp EM-sluttspillet innen klokka 18 i dag.

FOTBALLTUR: Dersom du treffer best med sluttspill-tipsene dine, kan du vinne en fotballtur til La Liga eller Premier League.Foto: Albert Gea, Reuters / NTB scanpix
FOTBALLTUR: Dersom du treffer best med sluttspill-tipsene dine, kan du vinne en fotballtur til La Liga eller Premier League.Foto: Albert Gea, Reuters / NTB scanpixVis mer


Dagbladets fotballstudio: Se Hellas - Tsjekkia, delta i konkurranser og diskuter med Dagbladets studioverter og andre lesere under EM-kampene!

(Dagbladet): Nå har alle lagene vært i aksjon i EM. Vi har fått første indikasjon på hvordan styrkeforholdet er i gruppene.

Etter neste runde med gruppekamper kan mye være avgjort. Derfor har vi satt frist til klokka 18 i dag for å levere inn ditt tips på hvilke lag som tar seg til kvartfinaler, semifinaler og finalen - og hvem som til slutt blir europamestre.

Slik deltar du Gå til Dagbladets fotballstudio og klikk på det store banneret øverst på siden. Da åpner konkurranse-skjemaet seg. Du må ha en Facebook-profil for å logge deg på.

Deretter kan du enkelt plukke ut de lagene du tror går til kvartfinale.

Deretter velger du på samme måte ut semifinalelag og finalister, og til slutt tipper du hvem som vinner hele EM.

Dette kan du vinne Blant de som får flest riktige, trekker vi ut en vinner som får en fotballtur for to personer til enten Spania eller England.

Premien er levert av Steve Perryman Sport Travel, og har en verdi på 15 000 kroner.

Vinn tur til EM-finalen! Vi har også en konkurranse til i fotballstudioet. Der handler det om å tippe riktig resultat i én utvalgt kamp hver dag. For hver gang du svarer riktig, øker du sjansen til å bli trukket ut som vinner.

Eksempel: Dersom du har tippet riktig fire ganger, har du dobbelt så stor sjanse til å vinne som en som har tippet riktig to ganger.

Men du kan også vinne selv om du bare tipper riktig én gang. Du kan tippe på en kamp hver dag fram til og med siste dag i gruppespillet, tirsdag om en uke.

Deretter trekkes vinneren ut blant de riktige svarene.

Vinneren av denne turen får en tur for én person til EM-finalen i Kiev søndag 1. juli. Vinneren får være med et charterfly som går fra Gardermoen på formiddagen finaledagen, og flyr hjem igjen natta etter finalekampen.

På denne konkurransen har vi satt minstealder på 18 år for å kunne vinne.