Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vinn på Web

Norske gamblere tjener store penger på odds-tipping hos utenlandske bookmakere på Internett. Det er enklere enn du tror - og gir ofte langt bedre odds og flere valgmuligheter enn Langoddsen.

I dag har nesten to millioner nordmenn tilgang til Internett. Der finnes fristende gambler-godbiter om man tar seg tid til å følge litt med.

Dagbladet har sjekket ut noen av de beste internett-adressene der du fullt lovlig kan gå inn og plassere pengene dine og komme ut med langt bedre odds enn Langoddsen.

Sjekk disse

Centrebet (www.centrebet.com):

Australsk bookmaker som tar i mot spill på enkeltkamper. Har odds på bl.a. norsk hockey og fotball (Tippeligaen og 1. divisjon), samt vintersport. Satser mer og mer på Europa og er kontrollert av australske myndigheter.

Kanskje markedets høyeste oddsskala. En av storspillernes absolutte favoritt-selskaper.

Intertops (www.intertops.com):

Østerriksk bookmaker som har holdt det gående en stund. Ganske mange kunder i Norge. Odds på norsk fotball.

William Hill (www.williamhill.co.im/):

Et av de store engelske selskapene som har kommet lengst når det gjelder veddemål via Internett. Sikkert som banken. Bra oddsskala.

SSP (www.ssp.co.uk/):

Et av de aller eldste og største selskapene.

Tidligere en slager blant norske kunder, men kjører lav oddsskala veldig nær Norsk Tippings. Tar odds på norsk fotball.

Sportwetten Wien West (www.sportwetten.at/):
En gammel traver, som gjennom mange år har vist seg tilliten verdig. Mange kunder i Norge. Odds på norsk fotball (Elitserie og 1. div.) og norsk hockey.

Litt for lav oddskala, men fordelen er at de tar singler. En av våre favoritter.

Eurogambling (www.rebus.demon.nl/):

Grei liste med direktelinker til de fleste bookmakere på nett av interesse.

Crastinum (www.kolumbus.fi/crastinum/en- index.html):

Sammenlikner odds på aktuelle spill hos mengder av bookmakere. Gull verdt for dem med dårlig tid.

Dette bør du ha i bakhodet før du tester nett-oddsen:

  • Bookmakerene kan endre oddsen etter hvert som spillet nærmer seg deadline. Men du beholder den oddsen kampen sto i da du plasserte innsatsen. På Langoddsen står oddsen uendret fra tirsdag til tirsdag.
  • Noen av de ferske bookmakerne på nett har bare oversikt over kamper og odds. Skal du spille, må du ringe inn innsatsen.
  • Det lønner seg å holde seg til de gamle og tradisjonsrike bookmakerne. Nye bookmakere bør observeres med skepsis før du registrerer deg.
  • Den store faren ved odds-tipping på Internett er faren for at bookmakeren er useriøs og går konkurs. Da kan du ikke regne med å få igjen pengene du har satset.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media