Vinn signerte Beckham- bøker

Manchester i rødt og blått til lunsj i dag klokka 12.30 norsk tid: Manchester City mot Manchester United. Og snart er det jul. Hva med en signert Beckham-bok eller en signert City-trøye fra kaptein Håland?

DAVID BECKHAM stilte ikke opp bare på vegne av :i bakrommet da han lanserte boka «My World» nylig, men vi fikk da den glattbarberte til å signere to bøker, som vi nå gjerne vil gi bort, hjemme, uavgjort eller borte.

ALF INGE HÅLAND er en hyggelig City-mann, kaptein også. Han gir bort en trøye (signert), dessverre ikke den som brukes under dagens kamp:

- Nei, den er allerede gitt bort til et veldedig formål, sier Alf.Men. Du får ingenting uten en liten innsats per e-post. Svar riktig på følgende fem meget uvanskelige spørsmål og bli med i trekningen, svarene må være oss i e-posthende innen klokka 18.00 (norsk tid) i kveld lørdag. Merk dine svar nederst om du vil være med i boktrekningen, trøyetrekningen eller begge deler. OK!

THE SPØRSMÅL
1. Hvilke tre spillere er det bilde av på forsiden av Rothmans Football Yearbook 2000-2001?

2. Hva heter faren til David Beckham?

3. Hvem var den siste spilleren som laget et hat-trick i et Manchester-derby, navn og år?

4. Nevn to City-spillere med landskamper for Norge?

5. Hvor er Henning Berg født?

Adressen er tom.stalsberg@dagbladet.no

«GUIDE TO FOOTBALLGROUNDS» heter en bok for fans, to av dem er trøstepremier pluss fem diktbøker signert en dust vi kjenner godt på nynorsk om et lag fra Manchester (skrevet for folk over 4- 0, Gamlechester United).

ELLERS DONS er det underlig å følge med Wimbledons eiere Bjørn Rune Gjelsten og Kjell Inge Røkke. Rett etter at Drillo ble sendt hjem til Norge hadde Gjelsten, i korte samtaler med :i bakrommet, klare planer for klubben. Splitter nytt treningsfelt (nybygd altså), ny bane var på tale og klubben skulle raskest mulig opp i Premier League igjen...pluss at ingen av de profilerte spillerne skulle selges.

CARL CORT (bildet) er nå skadd i Newcastle, Ben Thatcher i Tottenham, islendingen Hreidarsson er i Ipswich og nå er John Hartson på vei til Charlton. Tore Pedersen spiller golf, Martin Andresen er i Molde og Andreas Lund?Hva skjer, Bjørn Rune? Send oss en e-post (garantert sitert riktig), og så slipper du å snakke med the backroom? Tretusen takk. >

JARI LITMANEN (bildet) er ønsket av Middlesbrough, den tekniske finnen er for øyeblikket ikke inne på et Barcelona som sliter.

TONY ADAMS er god, det samme er David Seaman, Paul Ince, Graeme Le Saux, Martin Keown og Dennis Wise. Men, disse seks engelskmenn kan ha spilt sine siste landskamper. Sven-Gøran Eriksson likte det han så av unggutta mot Italia, og britisk presse omfavner kaptein David Beckham & co. Og de skriver også at England kan komme til å løfte VM-trofeet i år 2006. Vel vel.

BRITISK PRESSE ringer stadig vekk for å høre hva Drillo skriver i sin bok? Hva skal vi fortelle Egil? e-post for fred i verden.

BUDWEISER vil gjerne bli den ny hovedsponsoren for Premier League. Men amerikanske Bud vil få skarp konkurranse av dagens ølsponsor, Carling. En kontrakt på fire år verdsettes til 60 millioner pund (cirka 1 milliard).

SOLSKJÆR sponser sitt eget liv, God Shave Fjørtoft og heia Valencia-Johnny!

<B>LUNSJ-DERBY</B>: I dag spiller Manchester United og David Beckham mot byrivalen City. Du kan vinne signerte utgaver av boka til Becham.