- Vinn «The Double» for meg

Med seier i kveld er Arsenal-gutta på vei til å oppfylle kneskadde Robert Pires høyeste ønske.

Før avspark på Highbury ligger Arsenal ett poeng foran Liverpool, og to foran Manchester United. Og det er med én kamp mindre spilt.

Seier i kveld gir en firepoengsluke som kan bli svært vanskelig å tette igjen for gullrivalene. I tillegg er Arsenal bare en finaleseier unna FA-cuptrofeet.

- Det er frustrerende å miste sesongavslutningen, fordi denne sesongen har vært utrolig spennende for Arsenal. Men jeg er sikker på at mine venner i klubben skal gjøre jobben ferdig for meg, sier Pires til London Evening Standard.

I morgen skal Pires operere det leddbåndskadde kneet. Han takker fansen, som setter pris på at han er å finne på tribunen når laget spiller.

- Skadde spillere blir alltid tatt godt hånd om av fansen, men det var et følelsesladd øyeblikk for meg.

Ved siden av Pires er Sylvain Wiltord og Oleg Luzhny skadd i Arsenal-stallen. Manager Arsene Wenger er så sikker på ligaseier at det grenser til arroganse.

- Jeg har enorm tro på laget og at motivasjonen er der. Jeg er overbevist om at vi ville vinne nå. Å rykke fire poeng fra ville være kjempestort for oss. Liverpool og Manchester U har vært flinke til å henge på, sier Wenger.

Med seier mot West Ham i kveld tangerer Arsenal også sin egen rekord fra 1997/98: 10 strake ligaseirer på rad.

Den sesongen endte med både liga- og cupseirer...

(Dagbladet.no)

I DRESS:</B> Det er en stund til Robert Pires er tilbake med knotter under beina. Foto: SCANPIX/REUTERS