- Vinn VM... og bli statsminister, Beckham

Landslagskaptein David Beckham blir lovet Tony Blairs jobb om han leder laget til VM-gull. I dag slåss lagkameratene hans for sølvet i Premier League.

Stolt som en hane haltet David Beckham inn til VM-troppens mottakelse i statsministerboligen i Downing Street nummer 10.

- Vinn VM David, og jobben er din, lovte Daily Mirror på hele forsida i går.

I skyggen

Så framskreden er den engelske VM-syken per dags dato. Dagens innspurt i Premier League havner helt i skyggen av landslagskapteinens Ljungberg-inspirerte sveis - og selvfølgelig den skadde foten.

- Vårt VM-håp hviler på dine skuldrer, skal statsminister Blair ha fortalt Beckham, før han formante United-spilleren å gjøre «det som må til» for å få standfoten i stand til VM.

I dag ventes det at Beckham signerer kontrakten som gir ham én million i ukelønn. Lønnsforhandlingene med United har pågått i snart ett år.

Manchester United møter Charlton i et desperat forsøk på å snappe Premier League-sølvet i dagens siste serierunde. Foreløpig ligger de nest gjeveste medaljene i lomma på John Arne Riise og lagkameratene i Liverpool. Alt de trenger å gjøre, er å slå et desperat kjempende Ipswich hjemme på Anfield.

Ipswich har forsatt en teoretisk mulighet til å overleve, selv om det forutsetter at Sunderland dummer seg ut hjemme mot nedrykksklare Derby.

Hever trofé

I London skal Arsenal sole seg gjennom kampen mot Everton. Men det er noe annet enn fotball Gunners-fansen kommer til Highbury for å se i dag: Overrekkelsen av Premier League-trofeet.

NY SVEIS, NY JOBB? Om David Beckhams nye gullkam bringer VM-gullet hjem til England, blir han lovet jobben 10 Downing Street.