Norge får slakt:

- Vinner ikke gull

Til tross for en høydramatisk oppladning til kampen, slo Norge tilbake mot Sveits og viste til tider mestertakter. Likevel får landslagstrener Christian Berge slakt etter kampen.

KRITISERES: Christian Berge får kritikk etter den overlegne seieren mot Sveits lørdag. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / POOL / AFP
KRITISERES: Christian Berge får kritikk etter den overlegne seieren mot Sveits lørdag. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / POOL / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sveits - Norge 25 - 31 (13-17)

Det var mye dramatikk før lørdagens VM-kamp mot Sveits. Tidligere lørdag ble det meldt om to spillere som slet med magetrøbbel i den norske troppen.

Christian Berge ville holde kortene tett til brystet om hvilke spillere det gjaldt, men da lagene kom ble det klart at det var snakk om forsvarssjef Petter Øverby og kantstjernen Magnus Jøndal.

Jøndal var likevel klar igjen for kamp, og det var nok viktig for Berge og de norske håndballgutta. For på oppvarmingen hinket Norges andre venstrekant, Alexander Blonz av med en skade.

TV-bildene fanget opp situasjonen, mens Christian Berge var i intervju med TV 3. TV-seerne kunne tydelig se at Blonz hadde store smerter i venstrekneet og fikk behandling ute på banen.

Likevel var de norske spillerne overlegne og sikret en enkel seksmålsseier mot Sveits. Likevel var ikke håndballekspert i TV 3, Joachim Boldsen imponert.

- Du vinner ikke gull på denne måten, det gjør du ikke. Det må bli langt bedre om man skal vinne gull, var Boldsens kontante analyse av kampen.

Kritiseres

Den danske eksperten er kritisk til Christian Berges prioriteringer på den norske benken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer