- Vinner serien

Kristiansand (Dagbladet): Etter tre seirer på rad og 11- 1 i målforskjell, er André Schei Lindbæk sikker på at Molde er god nok til å vinne serien. I sin første kamp fra start, benyttet Molde-spissen sjansen til å score to mål.

- Molde vinner serien. Vi har en bra stall og vi er mye bedre fysisk enn tidligere, sier André Schei Lindbæk til Dagbladet.

Før gårsdagens kamp, hadde Molde-spissen bare fått 40 minutter spilletid i løpet av åtte seriekamper. Med spisskollegaene Magne Hoset og Andri Sigthorsson på skadelista, fikk Schei Lindbæk endelig tillit fra start.

- Gøy

- Det har vært frustrerede å ikke få spille. Derfor var det ekstra gøy at jeg lyktes når jeg fikk sjansen til å spille fra start, medgir han.

Schei Lindbæk kom til Molde for tre år siden, og kontrakten går ut etter denne sesongen. Han sa tidlig ifra til Molde-ledelsen at han ikke ønsket å fornye kontrakten, og den beslutningen står han ved - selv om lysluggen nå seiler i medgang.

- Jeg ønsker å søke nye erfaringer og utfordringer, og så har jeg lyst til å flytte til en litt større by. Jeg vil benytte muligheten nå mens jeg ikke er altfor dyr, sier Schei Lindbæk.

Tilbake

Molde kom best i gang på Kristiansand stadion i går. Etter to minutters spill fikk bortelaget frispark like utenfor 16-meteren, og bare godt keeperspill av Dime Jankulovski reddet hjemmelaget fra en dårlig start. Men Start kom sterkt tilbake, og spilte seg til flere sjanser og burde scoret minst ett mål før pause. I stedet kom beinet til Preben Gundersen i veien, og ga Molde straffe etter 56 minutters spill.

Ett lag

- Start spilte bedre enn oss i første omgang, sier Molde-trener Gunder Bengtsson til Dagbladet.

- Vi vinner 4- 0 på bortebane. Det er helt fantastisk. Men vi måtte få litt pepper i garderoben for å spille bra, sier ett-målsscorer Daniel Berg Hestad.

I andreomgang var det bare ett lag på banen. André Schei Lindbæk startet scoringsmaskinen Molde med et gjennomspill etter en tøff duell med Lars Martin Engedal. Deretter fulgte Daniel Berg Hestad og Karl Oskar Fjørtoft opp med ett mål hver.

Men et Molde-lag med tre seirer på rad og tredjeplass på tabellen, tar ikke av av den grunn.

Bronse

- Vårt mål er å ta medalje. Jeg har ikke tenkt å forandre på den målsetningen. Jeg tror fortsatt at Rosenborg og Viking kommer til å kjempe om gullet, og vi om bronsen, sier Bengtsson.

Spisse albuer: Molde-spiss André Schei Lindbæk i duell med Lars Martin Engedal. Engedal faller i bakken, mens Schei Lindbæk tar med seg ballen og scorer for Molde.