- Vinner serien

Tross tap i begge helgas kamper mot Vålerenga tror Ole Eskild Dahlstrøm at Storhamar blir seriemestere.

- Jeg tror vi kommer til å toppe tabellen i april også, sier veteranen til Dagbladet.

- For selv om Vålerenga var best i helga, skal ingen komme og si at de er uslåelige. Vi er fortsatt serieledere, og for å være helt ærlig tror jeg ikke vi forlater den plassen. Jeg ser ikke bort fra at vi vil ligge på topp resten av sesongen, sier Dahlstrøm.

Uttalelsen kommer etter to bitre tap mot erkefienden Vålerenga. Før helgas bonuskamper ledet Hamar-laget med åtte poeng. Nå er ledelsen skrumpet til to.

Skjerpes av tap

- Lag som har flyt tjener på bonuskamper, nå hadde de marginene på sin side. Det er selvfølgelig kjedelig å tape, men samtidig tror jeg vi har litt godt av å komme ned på jorda igjen. Vi vant de ti første kampene, og etter en slik smell tror jeg vi skjerper oss skikkelig igjen og kommer sterkt tilbake, sier Dahlstrøm og legger til:

- Det er jo dette som er moro. Tenk om vi hadde vunnet begge kampene og ledet med 14 poeng. Da hadde folk virkelig lurt på hva slags serie dette er.

Mest utvist

Dahlstrøm fikk ingen poeng i går, men hadde likevel en målgivende pasning. Han serverte pucken på sølvfat til VIFs Øystein Olsen, som prikket inn det avgjørende 3- 2-målet et snaut kvarter før slutt på Jordal Amfi.

Olsen er Eliteseriens desidert mest utviste spiller med 9,44 minutter i snitt per kamp (nummer to har 4,75), men i går klarte han seg med én utvisning.

Bra helg

- Det gikk litt hardt for seg i de første seks kampene, og det er verken jeg eller laget tjent med. Noen ganger blir det litt overtenning, men i helga gikk de heldigvis bra, sier Olsen, som var banens beste i går med to mål og en målgivende pasning. I lørdagens oppgjør på Hamar ble det to assists.

- Det er godt for både meg og laget å få flyt igjen. Det handler om marginer. I helga har pucken gått vår vei, og det er ofte avgjørende i disse toppkampene.

SVALESTUP: Vålerengas Christian Thygesen stuper inn mot Geir Østberg i Storhamar-målet, mens Christian Arntsen og Alexander Smirnoff følger med.