Casper Ruud tapte finalen i US Open 2022

Vinner snart alt

Casper Ruud tapte såvidt for sportens nye superstjerne. Det viser Norges sensasjonelle framgang i de store verdensidrettene.

IMPONERTE VERDEN: Casper Ruud og Carlos Alcaraz mottok stående applaus under nattas tennisfest i US Open. Den spanske tenåringen vant finalen 3 - 1 etter en herlig kamp av begge. Aldri har norske sportshelter hatt et større internasjonalt publikum enn i 2022. VIDEO: Eurosport. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EN strålende spansk tenåring ble den store tennishelten under sportens kjendisgalla i New York. Ingen tvil om at Carlos Alcaraz ligger an til å bli sportens nye superstjerne, men i denne historiske kampen fikk tidenes yngste verdensener følge av Casper Ruud til siste ball i fjerde sett:

- For en kamp!, oppsummerte banespeakeren på Arthur Ashe begeistret.

De to unge spillerne sørget for en 3 timer og 10 minutters tennisfest, og klatret samtidig opp på første -og andreplass på verdensrankingen.

I årets US Open er tennis blitt de unge spillernes sport, og det med en 23 år gammel nordmann i utfordrerposisjon. Tross skuffelsen over å ha tapt en jevn finale, må Casper Ruud være strålende fornøyd med den raske framgangen gjennom denne sesongen:

  • Aldri har han spilt en så effektiv, variert og morsom tennis.

Der noen internasjonale kritikere før denne turneringen lurte på om nordmannen hadde kommet for lett til sin gode ranking, er tonen en helt annen nå:

- Jeg er veldig stolt av deg. Uheldig i dag, men en fantastisk turnering og sesong. Fortsett sånn, skriver tennislegenden Rafael Nadal til Casper på twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer