- Vinner vi i dag er vi gullkandidater

Benitez sier Pompey er ildprøven.

(Dagbladet.no): Vinner Liverpool borte mot Portsmouth i dag, sier Rafa Benitez at både omverdenen og klubben selv kan snakke om seriegull.

- Vinner vi denne type kamper, etter en landslagspause som gjør at vi ikke har fått trent skikkelig, kan folk begynne å snakke om Liverpool som en utfordrer, og kanskje er jeg enig med dem, sier Benitez ifølge The Guardian.

Liverpool-sjefen sier dette blir sesongens største test så langt, og har all respekt for Harry Redknapps lag.

-  Portsmouth er et tøft lag å møte, de har en manager og spillere med erfaring, og de kan kontrollere kamper. De har kvalitet og alltid selvtillit på hjemmebane, der fansen deres er veldig bra.

Liverpool tapte den forrige kampen mot Pompey på Fratton Park, men seks av spillerne som startet den kampen, har siden forlatt klubben.

Endringer

Det er ventet at Benitez gjør flere forandringer fra forrige kamp, selv om den ga en overbevisende 6-0-seier over Derby.

- Sjefen kommer nok til å endre på noen posisjoner, han liker å gjøre det. Benitez er kanskje den eneste treneren i Europa som endrer fire-fem spillere etter en sånn seier. Jeg tror ikke du ville sett det i Chelsea, Real Madrid eller Barcelona sier Andrej Voronin til The Mirror.

ILDPRØVE: Rafa Benitez tror Liverpool må vinne kamper som dagens møte med Portsmouth for å bli seriemestre. Foto: SCANPIX
ILDPRØVE: Rafa Benitez tror Liverpool må vinne kamper som dagens møte med Portsmouth for å bli seriemestre. Foto: SCANPIX Vis mer

Uten at han klager. Ukraineren tror metoden kan gi klubben suksess i år.

- Det er lenge igjen, men jeg er helt sikker på at vi kommer til å være i toppen.

HAR TRUA: Andrej Voronin sier han er sikker på at Liverpool skal være i toppen også ved sesongslutt.