Vinnere av VIF-trøyer

Kjetil Rekdal var på nettmøte på Dagbladet.no i går. Tre av de over 200 spørsmålene blir premiert med en VIF-trøye.

Dagbladet.no har trukket ut tre spørsmål som fortjener en Vålerenga-trøye gitt av VIF-sjappa. Kjenner du igjen spørsmålet ditt, er du den heldige vinneren. I så fall, send inn en mail til sporten@dagbladet.no med navn, telefonnummer og adresse.

Her er vinnerspørsmålene - og svarene:

Rekdal på landslaget

Har du fortsatt landslagsambisjoner, hører du fra Semb, hvilke andre kandidater ser du til denne rollen? - Lykke til med Vålerenga - håper dere møter Molde eller RBK i høstens cupfinale :-)

Kristiansund'er

Hei!

Takk for støtten. I fjor så hadde jeg enorme problemer med en lyskeskade. Nå er jeg operert, smertefri og har spillemessig framgang fra kamp til kamp. Skulle Semb mene at jeg er god nok for landslaget stiller jeg gjerne opp.

Kjetil

Fotballfilosofi

Hvilken fotballfilosofi følger du ? Har du lært noe av oppholdet i Tyskland eller prøver du å kopiere Nils Arne Eggen ?

Patrick Gubler

Hei Patrick!

Jeg ønsker ikke å kopiere noen. Jeg vil spille på den måten laget er mest komfortabel med. Jeg har lært mye av mange forskjellige trenere og har plukket med meg det beste og satt sammen det til en pakke som jeg vet vil være riktig. PS! Jeg har spilt i mange år sjøl og vet hva som var rett og galt for meg.

Kjetil

Ambisjoner som trener

Hva er dine ambisjoner som trener? Hvor lenge har du tenkt å fortsette å spille aktivt selv? PS! 'Lever' fortsatt på 2-2 målet ditt mot RBK i semifinalen i cupen i 1994, herlig når du senka døm, måtte det skje mange ganger fremover!!!

Tommy

Hei!

Etter to måneder som trener vet jeg at dette er et yrke jeg vil trives med. Og har jeg suksess kan jeg godt tenke meg å prøve meg som trener i utlandet.

Kjetil