- Vinnerkulturen er det eneste som skiller oss fra United

Mancini mener styrkeforholdet mellom Manchester-rivalene er utlignet.

MANGLER VINNERKULTUR: Roberto Mancini mener at Manchester Uniteds eneste gjenværende fortrinn overfor Manchester City er den sterke vinnerkulturen - en vinnerkultur hans assistent Brian Kidd (t.h.) var med på å bygge opp på 90-tallet som sir Alex Fergusons høyre hånd. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
MANGLER VINNERKULTUR: Roberto Mancini mener at Manchester Uniteds eneste gjenværende fortrinn overfor Manchester City er den sterke vinnerkulturen - en vinnerkultur hans assistent Brian Kidd (t.h.) var med på å bygge opp på 90-tallet som sir Alex Fergusons høyre hånd. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester-derbyet direkte i fotballstudio fra kl. 13.45.

(Dagbladet): Manchester City skal i ettermiddag opp til eksamen på Old Trafford når det langt på vei skal avgjøres om de lyseblå er en reell tittelkandidat.

Manager Roberto Mancini, som har vunnet titler både i Fiorentina, Lazio og ikke minst Inter, mener at Manchesters fotballlillebror er i ferd med å utligne styrkeforholdet til storebror United, og at det nå bare er størrelsen på pokalsamlingene som skiller dem per februar 2011.

- Kanskje har United en bedre vinnerkultur enn oss, fordi de har vunnet mye over lang tid. Men det er den eneste forskjellen, sier Mancini, ifølge BBC.

- Når man begynner å vinne trofeer, vil ting kanskje endre seg. Når man har vunnet gjennom 20 år, bygger man opp en veldig sterk vinnerkultur, fortsetter han.

Mancini tror maktbalansen kan forskyves allerede denne våren.

- Man ser et lag som har vunnet alt som er å vinne og et lag som ikke har vunnet noe på lang tid. Dette kan endre seg hvert øyeblikk. For vår del, er det veldig viktig å vinne noe, uansett om det er Europa League, FA-cupen eller Premier League, understreker han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer