VM i friidrett 2017

Vinnerlaget Storbritannia om Bolt: - Du kommer aldri til å se noe liknende igjen

Sjokkseier i stafetten.

HISTORISK: Nathaneel Mitchell-Blake vinner stafetten for Storbritannia, mens Bolt er på vei ned i sitt siste løp. Foto: Yui Mok/PA Wire/NTB Scanpix
HISTORISK: Nathaneel Mitchell-Blake vinner stafetten for Storbritannia, mens Bolt er på vei ned i sitt siste løp. Foto: Yui Mok/PA Wire/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LONDON (Dagbladet): Usain Bolt lå på tredjeplass ut på den siste hundremeteren av sprintstafetten i kveld da han fikk en strekk i venstre lår og hinket seg ut av både medalje og karriere.

Lagkamerat Yohan Blake slaktet arrangøren og all ventinga i forkant av stafetten, men de overraskende vinnerne fra Storbritannia mener de hadde vunnet uansett om Bolt hadde fullført eller ikke.

- For å være ærlig sto jeg rett ved siden av ham da det skjedde. Jeg hadde akkurat gitt fra meg staven og sto og skrek mens jeg tenkte at vi kom til å vinne dette. Så begynte han å halte helt ut av det blå. Det var trist å se, men denne sesongen handlet om fansen for hans del, sier Daniel Talbot i pressesonen etter løpet.

Kom for å vinne

Ankermann Nathaneel Mitchell-Blake var ustoppelig i kamp mot sølvmedaljøren fra hundremeteren Christian Coleman, og er også sikker på at han hadde vunnet om også Bolt hadde fullført.

- Vi kom ikke bare hit for å delta, vi kom hit for å vinne, og det var det vi gjorde. Tida var en bonus, det var ikke det vi fokuserte på, men alt falt bare på plass, sier Talbot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer