Vinneroppskrift: Null sex

Aksel Lund Svindal (24) kjørte inn til storslalåmseier i sesongpremieren i Sölden i går. Vinneroppskrift: Null dame – og null sex.

Det er i et intervju med sveitsiske magasinet Blick at det norske alpinesset lar frodige og humoristiske kommentarer falle. Når Lund Svindal får spørsmål om hvordan det kan ha seg at han er så fryktelig god, setter han opp sitt bredeste glis og svarer:

– Det sier seg selv: Jeg har ikke dame og ikke sex. Derfor har jeg tid til å trene natt og dag.

Han åpner for en ukonvensjonell løsning på det ufrivillige (?) sølibatet denne vinteren:

– Kanskje kommer jeg til å se voksenfilm på hotellrommet i vinter. Så får jeg kanskje smaken på sex, smiler Lund Svindal.

Kjørte seg opp

Nordmannen fikk en fantastisk start på sesongen, da han i går ettermiddag kjørte inn til seier i storslalåmen i Sölden i Østerrike. Han lå bare på en sjetteplass etter den første omgangen, men ga alt i finalen og fikk ei kjempetid, som ingen av de fem løperne som var bedre i førsteomgangen klarte å hamle opp med.

– Det er veldig greit å markere at de andre ikke skal få det lett hvis de skal slå meg, sier Lund Svindal om til NTB om seieren.

Ted Ligerty og Kalle Palander kom på de neste plassene, henholdsvis 0,32 og 0,39 sekund bak nordmannen. Ligerty ledet da halve konkurransen var gjennomført, og lå hele 1,17 sekund foran Aksel på 6. plass.

VANT PREMIEREN: Aksel Lund Svindal fleiper med singletilværelsen sin i et sveitsisk magasin. Her feirer han storslalåmseieren i Sölden i går Foto: Scanpix/Epa
VANT PREMIEREN: Aksel Lund Svindal fleiper med singletilværelsen sin i et sveitsisk magasin. Her feirer han storslalåmseieren i Sölden i går Foto: Scanpix/Epa Vis mer

– Jeg vil vel si at andreomgangen min her var taktisk smart, men jeg fant også en veldig fin rytme i kjøringen min. Jeg visste jo også at jeg hadde en del å gå på etter førsteomgangen som var preget av flere feil øverst, men veldig bra kjøring nederst, sier Svindal.

Les alpinsjef Marius Arnesens vurdering av Norges beste alpinist i Dagbladet i dag.

Vinneroppskrift: Null sex