Vinneroppskrift: Null sex

Aksel Lund Svindal (24) kjørte inn til storslalåmseier i sesongpremieren i Sölden i går. Vinneroppskrift: Null dame – og null sex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er i et intervju med sveitsiske magasinet Blick at det norske alpinesset lar frodige og humoristiske kommentarer falle. Når Lund Svindal får spørsmål om hvordan det kan ha seg at han er så fryktelig god, setter han opp sitt bredeste glis og svarer:

– Det sier seg selv: Jeg har ikke dame og ikke sex. Derfor har jeg tid til å trene natt og dag.

Han åpner for en ukonvensjonell løsning på det ufrivillige (?) sølibatet denne vinteren:

– Kanskje kommer jeg til å se voksenfilm på hotellrommet i vinter. Så får jeg kanskje smaken på sex, smiler Lund Svindal.

Kjørte seg opp

Nordmannen fikk en fantastisk start på sesongen, da han i går ettermiddag kjørte inn til seier i storslalåmen i Sölden i Østerrike. Han lå bare på en sjetteplass etter den første omgangen, men ga alt i finalen og fikk ei kjempetid, som ingen av de fem løperne som var bedre i førsteomgangen klarte å hamle opp med.

– Det er veldig greit å markere at de andre ikke skal få det lett hvis de skal slå meg, sier Lund Svindal om til NTB om seieren.

Ted Ligerty og Kalle Palander kom på de neste plassene, henholdsvis 0,32 og 0,39 sekund bak nordmannen. Ligerty ledet da halve konkurransen var gjennomført, og lå hele 1,17 sekund foran Aksel på 6. plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer