Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vinnertippes i fire løp

Kan vinne fem i V75 på Jarlsberg.

KAN VINNE FEM. Suksesstrener Trond "Bullern" Anderssen kan få en gigantisk lørdag på Jarlsberg med fem vinnerkandidater. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
KAN VINNE FEM. Suksesstrener Trond "Bullern" Anderssen kan få en gigantisk lørdag på Jarlsberg med fem vinnerkandidater. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

|||• Klikk her og grip sjansen til å vinne enorme gevinster på hest!

Det er uvanlig at en og samme trener er favoritt i tre V75-løp.

Det er unikt at den samme treneren vinnertippes fire ganger i Dagbladet på en lørdag, og at han kan ha vinneren i fem V75-løp.

Men det er situasjonen for Trond "Bullern" Anderssen denne lørdagen.

-Ja, dette blir litt av en lørdag, sier Bullern til Dagbladet.

Han mener også at han har omgangens klare banker.

-Megaman Neo er en vinner og banker, sier han skråsikkert. Hingsten skal ut i V75-3.
-Jeg tror at Megaman får teten tidlig fra startraske Maid For Tag. Men en vet aldri når det gjelder Olav Mikkelborg. Det kan bli dødens utenpå Maid For Tag. Det kan hende Mikkelborg velger å svare opp. Men jeg er ikke så bekymret for det heller. Megaman går klart best i tet eller dødens. Han har et så stort trav, at han fungerer bedre uten hest foran, opplyser Bullern.

Trener med joggesko

I løpene går Megaman Neo barbeint. Men i trening har han fått på seg gummisko, som fungerer som joggesko.

-Det er det nærmeste man kan komme "Nike Air". Det er som joggesko mot tresko for Megaman Neo. Jeg har også lagt om treningen fra styrketrening til mengdetrening. Dette fungerer, forteller Bullern.

Går det bra denne lørdagen på Jarlsberg, så bærer det videre til Montegiorgio i Italia for å være med i storløpet Kommunenes Pris.

Skoløs for første gang

Trond Anderssen har tro på flere. Først kommer kaldblodshesten Rossi, som skal ut i V75-4.

-Jeg river av skoene for første gang. Det blir spennende. Vi har ikke forsøkt dette i trening heller. Men jeg mener han skal være 20 meter bedre uten sko. Jeg tror han vinner, sier Bullern.
Ingen dårlig opplysning å ta meg seg. Rossi blir ikke favoritt i spillet på lørdag.

-Ingen stjerne

Det fortsetter med Fidel L. i V75-5.
-Han kan vinne, men dette er ingen stjerne. Men det er vel ikke så mange stjerner i det hele tatt i dette feltet. Han har sett helt ok ut i trening. Men en skal være klar over at han sliter litt med helsa. Han er blant annet operert i framknærne. Det er greit at han er favoritt, men jeg ville ikke brukt ham banker, sier Bullern.

Kommende stjerne

Classic Tile som skal ut i V75-6 er en hest i stor utvikling. Trond Anderssen ble imponert sist, selv om det ikke en gang ble en liten premie ut av det. Vallaken satt bom fast over mål.
-Jeg er faktisk voldsomt imponert. Han passerte mål i tøfft svensk selskap med flust av krefter. Hetta satt på, og han dro ikke et sukk etter løpet.

Jeg tror han vinner, men det kan hende det er Langelidgutten som blir hesten å slå. Han er behandlet etter det forrige løpet og er alltid best rett etter en slik behandling. Hvis ikke Classic Tile blir brukt banker, foreslår jeg en markering for Langelidgutten også, kommer det fra Bullern.

-Kan vinne i åpent løp

Lørdagsballet avsluttes med Magnetic Power i det siste V75-løpet.

-Han kan vinne, men her er det flere bra. Og 20 meter er ikke enkelt å hente inn i et slikt løp. Jeg ville tatt ham med på fire-fem hester, sier Bullern.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media