Vinnie-angrep mot Solbakken

Kompisene Vinnie Jones og Joe Kinnear skyr ingen tåpeligheter i forsøket på å sverte Ståle Solbakken. Kinnear driver meningsløs boikott av nordmannen, mens Vinnie Jones i går brukte avisa The Sun til å lire av seg enda mer tøv om Solbakken.

I en helsides artikkel får Wimbledon-kapteinen anledning til å gjøre det eneste han mestrer: Tømme seg for tanker om egen fortreffelighet og andres udugelighet.

Om Ståle Solbakken sier han følgende:

«Ståle Solbakken, det er enda en som skulle ta fra meg plassen. Han har ikke reist tilbake til Norge ennå, men han får aldri ta på seg drakta mi igjen, det er garantert.»

Solbakken selv har klokelig valgt å forholde seg taus til forholdene i Wimbledon.

- Jeg har bestemt meg for ikke å si noe om situasjonen min i denne klubben, presiserer han overfor Dagbladet.

Han har spilt fire kamper fra start for Wimbledon. I to av dem fikk han alle de bestemannsprisene det var mulig å oppdrive, og alle kunne registrere at nordmannen allerede fra første spark var en ressurs for Wimbledon.

Skammelig

Men Joe Kinnear er sportslig enerådende i Wimbledon - og tilsynelatende av en helt annen oppfatning. Og Vinnie Jones er en nær kamerat. Sammen er de symbolet på Wimbledons suksess - og galskap.

Galskapen har ofte hatt et positivt og muntert preg. Men overfor Solbakken blir det bare meningsløst og skammelig.

Uten Ståle

Kinnear brukte søndagens cupkamp mot Wolverhampton til å demonstrere at den norske landslagsspilleren er uønsket i klubben.

  • Før kampen beklaget Kinnear seg over alle de skadde spillerne. Likevel maktet han å ta ut en tropp uten en skadefri Ståle Solbakken. På den sentrale midtbanen dyttet han innpå ukjente navn som Castledine og Fear - i tillegg til Jones. Og verst: Kinnear fylte ikke engang opp troppen med 18 mann.