Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vinnie har sjefens tillit

LONDON (Dagbladet): Bråkebøtta Vinnie Jones i Wimbledon har fortsatt stor tillit i den Røkke-eide klubben. - Vinnie er en profilert mann, og da blir alle kranglene heftige i avisene. Denne saken betyr ingenting for mitt forhold til Vinnie. Jeg må late som om dette ikke har hendt, sier manager Joe Kinnair.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vinnie Jones satt vel 14 timer i en politicelle etter at han hadde havnet i håndgemeng med sin nærmeste nabo Tim Gear i Herts utenfor London.

- Vinnie Jones er siktet for overfall og vold. Han benekter alle beskyldninger, men har valgt å samarbeide tett med politiet, sier advokat Peter Baines i en uttalelse.

Vinnie Jones glimret med sitt fravær da Dagbladet besøkte Wimbledons trening i går. Den eneste som uttalte seg, var manager Joe Kinnair.

Ståle Solbakken sier han ikke kjenner til saken. Tidligere har Ståle sagt at han ønsker seg Vinnie Jones' posisjon sentralt på Wimbledons midtbane, men han presiserer at hans ønske ikke må måles opp imot de problemene Vinnie Jones har fått.

Ståle er litt overrasket over den første tida si i Wimbledon. Spillerne trener litt lite, mener han.

- Denne uka har det vært lite trening. Selv har jeg kondis som en hest etter all løpinga, men jeg begynner også å få tilbake den perfekte ballfølelsen, sier Ståle Solbakken.

  • Vinnie Jones må møte i retten 17. desember. Da må han svare for angrepene på naboen Tim Gear. Vinnie Jones må også be retten om å få tilbake alle private våpen som ble beslaglagt av politiet etter arrestasjonen.
Hele Norges coronakart