Vinnie Jones rammet av kreft

- Det tøffeste jeg har opplevd.

SYK: Fotballprofilen Vinnie Jones har fått hudkreft og har vært gjennom flere operasjoner. Foto:   Jason Kempin/Getty Images/AFP
SYK: Fotballprofilen Vinnie Jones har fått hudkreft og har vært gjennom flere operasjoner. Foto: Jason Kempin/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotballprofilen Vinnie Jones (48) har fått kreft. Det forteller han selv i et intervju med britiske The Sun.

Jones forteller at han er behandlet for hudkreft og har vært gjennom tre operasjoner.

- Kreft er et forderdelig ord å høre. Det skremmer meg, sier Jones til avisa.

Wimbledon-helt - Jeg har møtt mange fæle og stygge fotballspillere og har vært på noen skitne barer. Men dette er det tøffeste og mest skremmende jeg har opplevd, sier Jones.

Den walisiske tidligere fotballprofilen var kjent for sin røffe spillestil og ble en kulthelt på 90-tallet. Han er mest kjent for karrieren i Wimbledon fra 1992 til 1998.

Der spilte han blant annet med Ståle Solbakken en kort periode. Wimbledon gikk lenge under kallenavnet «The Crazy Gang» - noe takket være rollen til Vinnie Jones.

Skuespiller Det var en klump under øyet og fikk Jones til å oppsøke lege. Den tidligere midtbanespilleren har etter fotballen blant annet spilt i suksessfilmen Lock, Stock And Two Smoking Barrels.

- Da legen fortalte at det var kreft, fløy en million ting gjennom hodet mitt, sier Jones.

Jones fikk ni landskamper og la opp som fotballspiller i 1999.

RØFF: Manchester Uniteds Eric Cantona i duell med  Wimbledons Vinnie Jones i 1997. Foto: AP Photo/Max Nash
RØFF: Manchester Uniteds Eric Cantona i duell med Wimbledons Vinnie Jones i 1997. Foto: AP Photo/Max Nash Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer