Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien i håndball for kvinner 2017/2018

Vipers best i toppkampen mot Larvik, har to matchballer

Vipers Kristiansand tok et langt steg mot seriegullet i kvinnenes eliteserie i håndball med seier 31-27 mot serietoer Larvik onsdag.

HAR GULLET I EGNE HENDER: Kari Brattset og Vipers slo Larvik, og kan dermed sikre gullet med seier i hengekampen mot Gjerpen mandag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
HAR GULLET I EGNE HENDER: Kari Brattset og Vipers slo Larvik, og kan dermed sikre gullet med seier i hengekampen mot Gjerpen mandag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Seieren betyr at laget kan sikre gullet i hengekampen mot Gjerpen mandag. Lykkes ikke det, får laget en ny sjanse borte mot Sola i siste runde onsdag, uavhengig av Larvik-resultat.

Med to seriekamper igjen har Vipers ett poeng ned til Larvik, som møter Storhamar i siste serierunde.

Hjemmelaget ledet 15-14 til pause, men giret om da det virkelig gjaldt i annen omgang. Kari Brattset viste litt av det som fristet ungarske Györ til å hente henne etter sesongen, og ble Vipers' toppscorer med 10 mål.

Larvik-laget var under med seks mål ti minutter før slutt, og Tor Oddvar Moens mannskap maktet aldri å innhente ledelsen som gjør at Kristiansand-laget nå er svært nær seriemesterskapet.

Oppsal sikret på sin side fornyet kontrakt i Eliteserien med sin seier over Sola. Laget lå under 13-14 til pause, men hevet seg innledningsvis i annen omgang og snudde til slutt kampen til 28-26. Dermed må Sola ut i kvalifisering mot 1. divisjonslaget Rælingen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling