- Vipers er en skam

Gjøvik raser etter sørlendingenes protest.

VÅG-PROFIL: Kristine Lunde Borgersen scoret åtte mål da Vipers Kristiansand tapte 23-26 mot Gjøvik i går kveld. Etter kampen ble det ampert da sørlendingene varslet protest.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
VÅG-PROFIL: Kristine Lunde Borgersen scoret åtte mål da Vipers Kristiansand tapte 23-26 mot Gjøvik i går kveld. Etter kampen ble det ampert da sørlendingene varslet protest. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vipers Kristiansand, med landslagsprofilen Kristine Lunde Borgersen på laget, tapte i går kveld 23-26 hjemme mot tabellnabo Gjøvik.

Etter kampen ble det bråk da vertene la inn protest på det de oppfattet som en dommerfeil, skriver Fædrelandsvennen.

I første omgang fikk Gjøvik en spiller utvist, uten at det ble registrert med nedtelling på måltavlen. Sekretariatet stanset kampen da feilen ble oppdaget, og da spillet ble gjenopptatt, ga dommerne ballen til Gjøvik.

- Vi mener dette er en formell feil av dommerne, ettersom det var vi som hadde ballen før spillet ble avblåst. En slik formell feil kan være grunnlag for omkamp, uavhengig av sluttresultatet, sier Vipers-trener Thomas Hørlyk til Fædrelandsvennen.

Gjøvik-trener Børge Brown var på vei inn i garderoben da han fikk beskjed om at Vipers vurderte en protest.

- Usportslig, en skam og en stor skuffelse av Håndball-Kristiansand, freste han.

I motsetning til Hørlyk mener han ballen var i fritt spill da kampen ble stanset, og at Vipers framstår som dårlig tapere.

- Egentlig var det jo sekretariatet som gjorde en feil med klokka, så hvis protesten blir tatt til følge, kan man spekulere i utro tjenere i hjemmesekretariatet. Vi var bedre enn Vipers denne gang og situasjonen hadde ikke noe å si for kamputfallet, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer