Vipers til sluttspillfinale

Vipers hadde stålkontroll - enkelt til sluttspillfinale

Vipers Kristiansand tenkte nok mest på fredagens EHF-cupfinale, men holdt greit Byåsen fra livet og sikret finaleplass i eliteseriesluttspillet med 30-25-seier.

FULL KONTROLL: Kari Brattset og resten av Vipers hadde kontroll, og tok seg greit til sluttspillfinale. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
FULL KONTROLL: Kari Brattset og resten av Vipers hadde kontroll, og tok seg greit til sluttspillfinale. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tre dager før klubben skal prøve å ta sin første europacuptittel ved å forsvare fire måls ledelse i returkampen mot Craiova i Romania, var det et Vipers-lag uten den store tenningen som gjorde unna returkampen i semifinalen mot Byåsen.

Etter 28-23-seier i første kamp hadde Byåsen en nesten umulig oppgave mot laget som vant alle sine 11 hjemmekamper i serien. Med 17-11 ved pause var Vipers oppe i 11 måls ledelse totalt, og finalebilletten var i praksis klar.

Byåsen fikk lov til å vinne sin siste omgang denne sesongen og oppnådde et hederlig resultat, men Vipers gikk til finale med ti måls margin, 58-48.

Onsdag blir finalemotstanderen klar. Da skal serietoer Larvik forsvare ni måls ledelse i hjemmekampen mot Storhamar.

Vipers har allerede vunnet serie og cup denne sesongen, og i løpet av halvannen uke kan det også bli EHF-cuptittel og sluttspilltriumf.

Jeanett Kristiansen førte an for Vipers med sju mål. Pernille Wang Skaug scoret seks og ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer