Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vipers mot Molde i NM-semifinalen

Vipers Kristiansand møter Molde i semifinalen i håndball-NM for kvinner. Overraskelseslaget Flint skal ut i en vanskelig bortekamp mot Storhamar.

KLAR FOR SEMI: Vipers Heidi Løke, her fra mesterligakampen i håndball mellom Vipers Kristiansand og FTC Rail Cargo i Aquarama i Kristiansand. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR SEMI: Vipers Heidi Løke, her fra mesterligakampen i håndball mellom Vipers Kristiansand og FTC Rail Cargo i Aquarama i Kristiansand. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det ble klart da semifinalene ble trukket fredag kveld.

Vipers blir klare favoritter i møtet med Molde og får i tillegg hjemmekamp i Kristiansand. Trener Ole Gustav Gjekstad advarer samtidig mot å ta lett på oppgaven.

– Det blir ingen enkel semifinale, men vi har lyst til å komme til Spektrum igjen, så Molde skal få kjørt seg, sa han i forbindelse med trekningen.

I den andre semifinalen møtes Storhamar og Flint. Sistnevnte, som er eneste klubb fra 1. divisjon som fortsatt kan vinne NM, slo Sola 30-26 i sin semifinale tidligere denne uken.

Kampen spilles på Hamar. Vipers og Storhamar er favoritter til å gå til NM-finale.

Semifinalene spilles onsdag 6. november.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media