<strong>SLITER:</strong> Vipers ligger sist i gruppe D med to poeng. Metz leder med åtte poeng. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SLITER: Vipers ligger sist i gruppe D med to poeng. Metz leder med åtte poeng. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Vipers tapte 22-25 mot Metz

Vipers tapte mot gruppelederen

Vipers Kristiansand har en vanskelig jobb med å ta seg videre fra mesterligaens gruppespill etter å ha tapt 22-25 mot gruppeleder Metz på hjemmebane fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vipers fikk en ineffektiv start på kampen og kunne takke veterankeeper Katrine Lunde for at det ikke sto verre til enn 4-8 med ti minutter igjen av første omgang.

Hjemmelaget klarte imidlertid å reise seg inn mot pause, mye takket være Emilie Hegh Arntzen og Linn Jørum Sulland, som sørget for at ledelsen var knappet inn til 11-12 før annen omgang.

Sulland og co. startet den omgangen i overtall etter en Metz-utvisning på tampen av første omgang, men fikk det ikke til å stemme. Det tok seks minutter før første scoring satt bak motstanderens keeper, og Metz økte ledelsen til 17-13.

Samtidig som Vipers var unøyaktige i angrep, viste Metz' toppscorer i mesterligaen, Ana Gros, at hun hadde stilt inn siktet.

Den slovenske jenta banket inn mål på mål, men hjemmelaget knep igjen i forsvaret med kvarteret igjen av omgangen, og tok innpå til laget var bare ett mål bak igjen.

Hjemmelaget klarte imidlertid ikke å få angrepsspillet til å sitte i sluttfasen, og Metz vant 25-22.

Det franske laget har åtte poeng på toppen av gruppe D, mens Budocnost og Bietigheim har fire poeng hver. Vipers blir stående med to poeng.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer