Vipers utklasset Larvik: - Vi ble løpt over

Klasseforskjell mellom lagene.

STO EN GOD KAMP: Katrine Lunde var god mot Larvik. Her er hun i aksjon for Norge. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
STO EN GOD KAMP: Katrine Lunde var god mot Larvik. Her er hun i aksjon for Norge. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vipers Kristiansand var flere hakk bedre enn Larvik og vant toppkampen i håndballens eliteserie for kvinner med hele 33-19.

Vipers og Larvik var begge ubeseirede foran onsdagens kamp med fire seirer hver, men etter onsdagens kamp på Sørlandet er det bare ett av dem som er ubeseiret, og det er serieleder Vipers Kristiansand.

Vipers og Larvik holdt følge til 8-8 i 1. omgang, men deretter var det mer eller mindre bare ett lag på banen i lang tid. Vipers vant de siste 13 minuttene av omgangen 9-1 og ledet 17-9 til pause.

I 2. omgang fortsatte dominansen til hjemmelaget. Åttemålsledelse til pause ble til 14 mål til slutt.

Katrine Lunde var god i mål for Vipers, og Vipers var gode på kontringer. Kantspillerne Malin Aune og Karoline Olsen var begge giftige og scoret mange mål. Aune bridro med åtte mål og Olsen med seks mål.

- Vi tok dårlige valg og ble løpt over, og så må jeg få lov til å si at de hadde en god målvakt. Dette kunne ha blitt verre, og dette er nok styrkeforhold mellom Vipers og resten av håndball-Norge akkurat nå. De har bredden som vi andre ikke har, sa Larvik-trener Geir Oustorp til TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer