- Virkelig spent på Dale Oens finale

Andreas Thorkildsen er imponert.

Andreas Thorkildsen følger spent med på Alexander Dale Oens prestasjoner i «Vannkuben» og gleder seg over lagkameratens framganger.

- Det er klart det er moro at vi har fått fram en utøver som hevder seg i en så stor idrett som svømming. Nå er jeg virkelig spent på hva han kan gjøre i finalen mandag, sier Andreas Thorkildsen.

Han er selv OL-vinner i verdensidretten friidrett, så han vet hva som kreves for å nå til topps.

- Det er klart det vil være veldig moro hvis Dale Oen drar med seg en medalje, og selv om det ikke er så veldig lett å følge med her oppe i Jixian, så kommer jeg til å få med meg finalen, sier Thorkildsen, som sliter med litt dårlig internettlinje på den norske precampen.

- Vil en medalje til Dale Oen få noen innvirkning på deg?

- Nei, hva han gjør vil ikke styre noe av det jeg skal gjøre her i OL, for jeg har jo mine egne målsettinger, akkurat som han har sine, sier Andreas Thorkildsen.

(NTB)

PÅ PLASS: Andreas Thorkildsen skal ikke i aksjon før den 23. august, men er allerede i Kina for å finpusse formen. Tida bruker han blant annet til å følge andre norske utøvere. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
PÅ PLASS: Andreas Thorkildsen skal ikke i aksjon før den 23. august, men er allerede i Kina for å finpusse formen. Tida bruker han blant annet til å følge andre norske utøvere. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer
- Virkelig spent på Dale Oens finale