- Virker å være orkestrert av rådgivere og agenter

City-forfatter om Tevez.

VIL VEKK: Carlos Tevez rystet Manchester City-fansen da det lørdag kom frem at han hadde levert et skriftlig ønske om å bli solgt. Foto: Scanpix
VIL VEKK: Carlos Tevez rystet Manchester City-fansen da det lørdag kom frem at han hadde levert et skriftlig ønske om å bli solgt. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Carlos Tevez og hans rådgivere er i ordkrig med Manchester City om bakgrunnen for at han lørdag leverte et skriftlig ønske om å få forlate klubben.

Danny Pugsley driver City-bloggen «Bitter and Blue», og har nylig publisert boka «Man City 365». Han følger klubben svært tett og mener timingen til Tevez' rådgivere var lite heldig ettersom det tar fokus vekk fra at klubben rykket opp til 2. plass i Premier League.

- Det ville aldri være et godt tidspunkt for dette, men jeg må si at det kunne ikke vært stort verre enn nå. Laget har spilt ganske bra i det siste, og etter West Ham-kampen som ga oss delt førsteplass, uten Tevez, sier Pugsley til Dagbladet.

City-bloggeren kommenterte saken før Tevez i går kveld fortalte at hans forhold til visse City-direktører ikke var mulig å reparere. Overgangssøknaden ble kjent noen timer etter Citys 3-1-seier i London.

- En kyniker vil kanskje si at timingen var godt planlagt med tanke på at City vant uten ham og at det ikke vil være noe fokus på ham, men på laget - som forøvrig gjorde det veldig bra uten ham.

Minner om Rooney-saken Han mener saken kan minne om sirkuset rådgiverne til Wayne Rooney startet i oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer