SKIFTER GJERNE BLEIER: Kinesisk presse kritiserer Ronaldo, men samtidig fikk Real-stjernen flest spørsmål av privat karakter på pressekonferansen. Foto: AFP
SKIFTER GJERNE BLEIER: Kinesisk presse kritiserer Ronaldo, men samtidig fikk Real-stjernen flest spørsmål av privat karakter på pressekonferansen. Foto: AFPVis mer

- Virker alltid egoistisk og arrogant

Ronaldo får pepper under Kina-besøk.

Journalister og fans gir Cristiano Ronaldo det glatte lag etter hans oppførsel under en pressekonferanse i Kina i dag tidlig lokal tid.

Real Madrid er på turné i landet, men Ronaldo blir levnet liten ære for det han gjør utenfor fotballbanen.

Ordet arrogant er det store mantraet som brukes for å beskrive Ronaldo noe avslappede holdning i møtet med folket.

Under en pressekonferanse i byen Guangzhou ble det mest mumling og ensetningssvar på portugiseren om vi skal tro det kinesiske medier skriver.

- Han virker alltid egoistisk og arrogant. Jeg tror ikke dette hjelper på Real Madrids popularitet, sier nestsjefen i bokstavelig talt gigantiske Titan Media.

Ronaldo er en av de mest populære spillerne blant kinesiske fans. Europeisk fotball er stort i Kina, og Real Madrid er i landet for å feite seg opp i verdens nest største økonomi.

Her er et utdrag av spørsmål og svar til Ronaldo under pressekonferansen:

- Hvordan er formen din? Svar: Perfekt.

- Skifter du bleier på sønnen din? Svar: Selvsagt. Det er normalt for en far.

- Kommer du til å returnere til Manchester United og engelsk fotball? Svar: Kanskje, hvorfor ikke? Du kan aldri vite.

Deretter fulgte noen spørsmål om bordtennis, om han visste navnet på noen kinesiske spillere og hva han mente om Guangzhou. Ronaldos var på sistnevnte var at han mente det var veldig varmt.

(NTB)