- Virker ikke som han forstår hvordan europeisk fotball fungerer

Ancelotti slår tilbake mot Martino.

SLÅR TILBAKE: Real Madrid-trener Carlo Ancelotti slår tilbake  mot Barcelona-trener Gerardo Martino etter at han lørdag uttalte at prisen på Gareth Bale viser mangel på respekt for verden omkring oss. Her sammen med Zinedine Zidane. Foto: AP/Andres Kudacki
SLÅR TILBAKE: Real Madrid-trener Carlo Ancelotti slår tilbake mot Barcelona-trener Gerardo Martino etter at han lørdag uttalte at prisen på Gareth Bale viser mangel på respekt for verden omkring oss. Her sammen med Zinedine Zidane. Foto: AP/Andres KudackiVis mer

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti slo søndag tilbake mot Barcelona-trener Gerardo Martinos uttalelse om at prisen på Gareth Bale viser «mangel på respekt for verden omkring oss».

Real Madrid er i ferd med å sikre seg Bale fra Tottenham, og prisen på waliseren skal være om lag 800 millioner kroner.

- Bale er en veldig god spiller, men det tallet uttrykker manglende respekt for verden omkring oss, sa Martino på en pressekonferanse lørdag.

Søndag slo Ancelotti tilbake mot argentineren.

- Det virket som en rar uttalelse. Martino har ikke vært her i Europa særlig lenge, og det virker ikke som han forstår hvordan europeisk fotball fungerer. Heller ikke hans egen klubb, som har kjøpt viktige spillere for høye summer, sa italieneren.

Han ville ikke si noe om når Bale eventuelt blir klar.

- Jeg vil ikke snakke om det nå, av to grunner. For det første er ikke Gareth Bale Real Madrid-spiller i øyeblikket. Dessuten må jeg respektere spillerne jeg har og som forbereder seg til kamp mandag, sa han.

Real Madrid møter Granada mandag kveld.

(NTB)