Frode Kyvåg bekymret for Nora Mørk:

- Virker usikker

Dagbladets håndballekspert, Frode Kyvåg, mener Nora Mørk (29) er et av de største spenningsmomentene før EM-starten mot Polen torsdag kveld.

IKKE OVERBEVIST: Dagbladets håndballekspert, Frode Kyvåg, er ikke overbevist av Nora Mørk etter treningskampene før EM mot Danmark. Foto: Bo Amstrup / NTB
IKKE OVERBEVIST: Dagbladets håndballekspert, Frode Kyvåg, er ikke overbevist av Nora Mørk etter treningskampene før EM mot Danmark. Foto: Bo Amstrup / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge - Polen 20.30. Følg kampen med Frode Kyvåg og Joakim Hykkerud i Dagbladets studio fra 20.00.

Nora Mørk er tilbake i et mesterskap med Norge for første gang på tre år, etter å ha mistet både EM i 2018 og fjorårets VM på grunn av kneskader.

Det er ventet at Mørk blir en nøkkelspiller for Thorir Hergeirsson i mesterskapet som står for døra, men Dagbladets håndballekspert, Frode Kyvåg, er ikke overbevist om at Mørk er der hun må være formmessig.

- Det er noen spennings- og usikkerhetsmomenter knyttet til Nora, og det er uvanlig. Når jeg ser på kroppsspråket hennes virker hun usikker. Det har jeg aldri sett før, men hun virker litt usikker og vil så gjerne mye på kort tid, vurderer Kyvåg.

- En tøff periode

Mørk har en lang historie med kneskader. I sin første kamp for CSM Bucuresti i august i fjor røk hun korsbåndet og var ute av spill fram til i sommer. Hittil i karrieren har 29-åringen vært gjennom 10 kneoperasjoner og har altså gått glipp av de to siste mesterskapene.

- Nora har vært gjennom en tøff periode med alle skadene de siste åra. At hun da i tillegg fikk beskjed om at moren hadde blitt syk, og valgte å komme hjem til Norge, har selvfølgelig også hatt sin påvirkning. Til sammen har dette gjort det vanskelig for henne, mener Dagbladets håndballekspert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer