Vis at du er sjefen, Tove!

En klumsete personalsak er akkurat den anledningen Tove Paule trenger for å vise hvorfor det er bra at nettopp hun ble valgt til Idrettspresident.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ET DØGN etter at Dagbladet avslørte at toppidrettssjef Jarle Aambø har fratatt Jorunn Sundgot-Borgen lederansvaret for Olympiatoppens ernæringsavdeling, er det fortsatt umulig å skjønne hvorfor idrettens fremste spesialist på spisevegring ikke lenger skal få styre det arbeidet hun brenner for.

Aambø har allerede beklaget måten Sundgot-Borgen ble fjernet fra lederjobben på og sier at han gjerne vil ha henne med videre, men dette dreier seg ikke lenger om en personlig saksbehandlingsfeil.

Det er blitt et spørsmål om driften av selve Olympiatoppen.

AKKURAT den må Idrettspresident Tove Paule ta tak i. På sett og vis ble hun valgt til å gjøre det allerede for åtte måneder siden da Idrettstinget satset på henne som president i stedet for særforbundenes håndplukkede mann

.

Det var beskjeden om at flertallet i norsk idrett ønsker at vi skal ha sentral kontroll over toppidretten vår, men Paule har hatt litt tungt for å høre etter. Som president har hun hittil forsøkt en samlende linje og heller sendt generalsekretær Inge Andersen foran seg i kampen for å en sterkere Olympiatopp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer