Vis oss folk med hjerterom!

I høst leter vi etter mennesker i Idretts-Norge som viser hjerterom og omsorg for klubbmiljøet sitt. Og du må hjelpe oss å få fram de rette navnene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Klubben i mitt hjerte

I de over 7600 norske idrettsklubbene legges det ned et stort sosialt arbeid. Nå trenger vi hjelp til å finne fram til en hverdagsarbeider som kan vise den virkelige verdien av idrett.

Høstens TV-aksjon retter søkelyset mot hvordan vi har det sammen. Arrangørene i Rådet for psykisk helse og Kirkens Bymisjon håper å gjøre innsatsen til mer enn en dag med pengeinnsamling. Meningen er å inspirere oss alle til å se medmennesker og til å gjøre noe med det vi ser når vi tar sjansen på å møte folk som de er.

Vil belønne ildsjeler

I forbindelse med denne aksjonen har Norges Idrettsforbund, Norsk Tipping og Dagbladet gått sammen om en pris til en person i idrettsmiljøet som utmerker seg fordi han eller hun er opptatt av å ta vare på klubbkameratene sine.

Prisen blir delt ut på TV-aksjonsdagen søndag 17. oktober.

Send inn navn!

Innen den tid trenger vi forslag på kandidater. De sender du på e-post til hjerterom@dagbladet.no innen onsdag 13. oktober sammen med en begrunnelse for hvorfor akkurat din kandidat fortjener prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer