Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viser dommeren det røde kortet, det skulle han ikke gjort

Kaoskamp i Tyrkia.

HADDE IKKE HUMOR: Innbytter Salih Dursun viser dommeren det røde kortet etter at det falt på bakken. Dommeren svarte med å utvise spilleren. Foto: EPA/STR/NTB Scanpix
HADDE IKKE HUMOR: Innbytter Salih Dursun viser dommeren det røde kortet etter at det falt på bakken. Dommeren svarte med å utvise spilleren. Foto: EPA/STR/NTB Scanpix Vis mer

• Galatasaray - Trabzonspor 2-1 (0-1)

(Dagbladet): Dommeren holdt på ingen måte kortet tett til brystet da Galatasaray og Trabzonspor møttes i tyrkisk liga i går. Bortelaget fikk hele fire spillere utvist i oppgjøret - i løpet av én omgang.

Først ut var Özer Hurmaci og Aykut Demir som fikk se det røde kortet i løpet av ti minutter, begge med to gule kort.

Men det stoppet ikke der.

Luis Cavanda dyttet til dommeren i raseri, og fikk en tidlig dusj. Bortelagets spillere omringet dommeren etter den avgjørelsen, og med rasende spillere rundt seg, mistet han det røde kortet.

Fikk det røde Innbytter Salih Dursun hadde vært på banen i snaut 25 minutter da han plukket opp det røde kortet som lå på bakken, og veivet med det mot dommeren. Det var tydelig hva Dursun mente om dommeren, som ikke så humoren i å få det røde kortet selv. Han svarte med å vise ut Dursun også(!).

- Vi spilte mot 12 mann. Jeg viste ut dommeren slik at vi kunne spille mot 11 mann, uttalte Dursun etter kampen ifølge The Telegraph.

DEMONSTRERTE: Flere hundre supportere viste hva de mente om dommeren. Foto: Hakan Burak Altunoz / Anadolu Agency / NTB Scanpix
DEMONSTRERTE: Flere hundre supportere viste hva de mente om dommeren. Foto: Hakan Burak Altunoz / Anadolu Agency / NTB Scanpix Vis mer

Keeperen til Trabzonspor måtte holde rasende lagkamerater unna dommeren etterpå.

Trabzonspor ledet kampet fram til det 63. minutt etter en straffescoring. De klarte en liten stund å holde hjemmelaget til uavgjort med fire spillere mindre, men i det 89. minutt fikk hjemmelaget straffespark, som Selcuk Inan banket i mål.

Demonstrerte Deler av Trabzonspor-fansen har i dag demonstrert mot dommeren. Flere hundre supportere tok til gatene i Trabzon hvor de viftet med det røde kortet i protest.

Dommeren risikerer nå fire ukers utestengelse etter innsatsen.

P.S. Da Paul Gascoigne spilte i Glasgow Rangers i 1999 viste han dommeren det gule kortet, og ble belønnet med et gult kort tilbake. Hendelsen kan du se her.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram