RETT I PORTEN: Lindsey Vonn mister balansen og havner rett i sikkerhetsnettet. Hun kjører et av karrierens siste renn og avslutter etter VM i Åre. Video: NRK Vis mer

Lindsey Vonn avslutter karrieren

Viser fram blåmerkene etter fall

Det gikk hardt for seg for Lindsey Vonn og lagvenninna Laurenne Ross under tirsdagens super-G.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ÅRE (Dagbladet): Det gikk en gisp av forskrekkelse gjennom Åre-publikumet da superstjerna Lindsey Vonn falt i kvinnenes super-G i går.

Den amerikanske 34-åringen suste gjennom en port før hun gikk på snørra og ble fanget opp av et sikkerhetsnett.

- Akkurat nå føles det som jeg har blitt truffet av en trailer, men ellers er alt fint, fortalte Vonn på en pressekonferanse i går. Da hun fikk spørsmål om hva hun tenkte umiddelbart, svarte veteranen:

- Hva faen? Hvorfor er jeg her? Jeg er for gammel for det her.

Lagvenninna Laurenne Ross falt også i konkurransen, som ble vunnet av Mikaela Shiffrin. Den amerikanske 23-åringen vant foran Sofia Goggia og Corinne Suter.

Viste fram blåmerkene

Hele det amerikanske laget valgte å stå over dagens utfortrening. Mikaela Shiffrin er fortsatt usikker på om hun skal kjøre, mens Lindsey Vonn var klar på at hun skulle avslutte karrieren med utforrennet.

- Jeg skal kjøre, men jeg er usikker på hvor fort jeg kommer til å kjøre, forklarte hun i går.

Flere stilte spørsmål med hvorfor de sto over dagens utfortrening, men når vi ser bildet Lindsey Vonn delte i dag, er det plutselig ikke så rart lenger. TV 2 har også omtalt saken.

Både Vonn og Ross fikk hard medfart av den isbelagte løypa.

Under bildet, som hun har delt på Instagram, skriver Vonn:

- Dette er konsekvensen av fallet i går. Jeg gleder meg til å se hvilken farge blåmerkene har i morra.

Vonn-show

Til tross for fallet, valgte Vonn å gjennomføre en pressekonferanse i går. Den var selvfølgelig stappfull, og Vonn var i kjent stil gjennom hele følelsesregisteret i løpet av de 30 minuttene hun satt i den provisoriske sofakroken arrangøren hadde laget på scenen.

Det var latter, tårer, sinne og forbauselse. Vonn fortalte blant annet at det første hun skulle gjøre når hun var ferdig med karrieren var å ha en stor fest og hun viste fram NHL-kjæresten P.K. Subban, som fulgte med på seansen fra Vonns mobil.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer