Viser fram grusom skade

Det gikk fullstendig galt for kampsportutøver Ronda Rousey.

WRESTLING: Ronda Rousey har vært å se i wrestling-ringen den siste tiden. Nå spiller hun inn en dramaserie på FOX. Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / NTB Scanpix
WRESTLING: Ronda Rousey har vært å se i wrestling-ringen den siste tiden. Nå spiller hun inn en dramaserie på FOX. Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / NTB ScanpixVis mer

Ronda Rousey er et kjent navn innen kampsport, men i det siste har 32-åringen vært med på FOX-serien «9-1-1», hvor hun spiller en kvinne som jobber i brannvesenet.

Og nylig gikk det skikkelig galt under innspilling. Rousey har selv lagt ut et bilde på bildetjenesten Instagram, hvor hun ligger på sykesenga med en nesten avrevet finger.

«Så det er sant at jeg nesten mistet fingeren under innspilling. En stygg ulykke, det var første opptak for dagen og en båtdør falt på hånden min, jeg trodde jeg bare klemte fingrene mine, så jeg gjorde ferdig opptaket før jeg kikket på det (jeg vet det høres sykt ut, men jeg er vant til levende publikum og ikke vise smerte før det er meningen at jeg skal gjøre det)», skriver Rousey på Instagram.

Hun ble hastet til sykehus med ambulanse, hvor hun fikk lappet sammen fingeren med plate og skruer. Hun returnerte likevel til filmsettet i Mexico neste dag og gjorde ferdig opptakene, før hun dro hjem for å restituere.

«Moderne medisin forbauser meg, jeg har allerede fått tilbake 50 prosent av førligheten på tre dager», skriver hun videre om fingeren.

Da Rosey var ung tok hun OL-bronse i judo, før hun kapret tronen som den ubestridte eneren på kvinnesiden i Mixed martial arts (MMA). Rousey var sportens ubestridte dronning og sto med 12 seire og null tap før møtet med Holly Holm i november 2015.

Det endte med et sjokktap, og i comebacket mot Amanda Nunes året etterpå ble det nytt tap. Hun har i nyere tid blant annet drevet med wrestling.