Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viser fram skrekkskade

Fotballspilleren Joe Bennett, som spiller for Cardiff i Championship, delte søndag kveld et bilde av konsekvensene av sammenstøtet med lagkamerat Junior Hoilett.

SKREKKSKADE: Slik ser fotballspilleren Joe Bennett ut etter et sammenstøt under søndagens kamp. Foto: Joe Bennett / Twitter
SKREKKSKADE: Slik ser fotballspilleren Joe Bennett ut etter et sammenstøt under søndagens kamp. Foto: Joe Bennett / Twitter Vis mer

Søndag ble Cardiff-spilleren Joe Bennett fraktet av banen på båre under Championship-kampen mot Sheffield Wednesday på Hillsborough. På Twitter viser Bennett fram konsekvensene av hodeskaden.

- Hodet ditt er laget av betong, Junior Hoilett. Alt er bra med meg, og det er ikke blitt påvist brudd. Fantastisk resultat av gutta, skriver han på Twitter og legger til et bilde av seg selv med en tydelig hevelse over venstre øye.

Det var under første omgangen at Bennett og lagkameraten Hoilett skallet i det de begge forsøkte å heade ballen unna.

Sammenstøtet framsto såpass alvorlig at begge lags medisinske personell stormet ut på banen for å undersøke de involverte spillerne.

Mens Hoilett tilsynelatende klarte å riste det av seg, ble Bennett fraktet ut på båre i 35. spilleminutt.

Cardiff vant

Bennett rakk imidlertid å få med seg alle kampens mål, som ble scoret i løpet av de 18 første minuttene. Også Hoilett kom på scoringslista.

Med søndagens 2-1-seier over Sheffield Wednesday plasserer Cardiff seg trygt på en 10. plass på tabellen i inngangen av det nye året.

Sheffield Wednesday klarte ikke å utnytte muligheten til å stjele tredjeplassen, og befinner seg på sjetteplass på tabellen.

- En fantastisk måte å avslutte året på med tre poeng og ett mål. Fantastisk lagprestasjon og støtte fra fansen, skriver Hoilett, som foreløpig ikke har svart på Bennetts Twitter-melding.