Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viser fram skrekkskade

Callum O'Hare (21) hadde en tøff dag på jobben i helga. Nå viser han fram en skrekkskade han pådro seg etter en hodeduell.

BLODIG: Det gikk hardt for seg for Callum O'Hare i kampen mot Bolton. Video: Rødt Kort. Vis mer

Callum O'Hare er Aston Villa-eiendom, men blir om dagen utlånt til League One-klubben Coventry City. Der er han en fast del av midtbanen deres, og nå i helga fikk han en grusom smell.

Det var i det 56. minutt i kampen mellom Coventry og Bolton Wanderers at det skjedde en voldsom kollisjon. O'Hare havnet i hodeduell med Bolton-spiller Aristote Nsiala. Duellen kunne knapt endt verre.

Skrekkskade

For O'Hare fikk et gigantisk kutt i panna etter duellen, og blodet rant nedover panna hans. Utrolig nok klarte Aston Villa-spilleren å fortsette kampen ut og fullføre 90 minutter med bandasjert panne.

Men etter kampen viste Coventry-profilen fram skaden, og man kan trygt si at det ikke så bra ut. Kuttet strekker seg helt fra hårfestet og ned til øyenbrynene. I tillegg ser det ut til at O'Hare har måttet sy en del sting som følge av det dype kuttet.

Ingen hjernerystelse

Coventry-manager Mark Robins hyllet unggutten etter kampen. Til tross for at O'Hare fikk den tøffeste smellen i duellen, mener Robins at hans spiller viste mot.

SKREKKSKADE: Fran Kitching (21) viser fram stygg skade, men vil ikke avsløre hva som skjedde. Video: @frankitching98 Vis mer

- Han får en smell, men vi sier til ham at man ikke er en spiller før man syr ti sting i ansiktet, sa Robins til Coventry Live etter kampen.

Manageren kom også med en forsikring:

- Det medisinske teamet har sørget for at de er sikre på at han ikke har hjernerystelse.

Kampen endte altså med seier til Coventry da de slo Bolton 2-1. De ligger an til playoff til Championship for øyeblikket, og det er fem poeng opp til serieleder Rotherham United.