Visste allerede før start at det ville bli tøft - nå frir Tarjei Bø til «Rimi-Hagen»

Endte på 54. plass.

TUNG DAG: Tarjei Bø mislyktes totalt og endte på 54. plass på dagens VM-sprint. Han klarte likevel å presse fram et slags smil etter å ha mottatt Holmenkollmedaljen etter målgang. Foto: Bjørn Langsem
TUNG DAG: Tarjei Bø mislyktes totalt og endte på 54. plass på dagens VM-sprint. Han klarte likevel å presse fram et slags smil etter å ha mottatt Holmenkollmedaljen etter målgang. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Evigunge Ole Einar Bjørndalen (42) klinket til med et glimrende løp og tok sølv på dagens VM-sprint i Holmenkollen.

Suverene Martin Fourcade var det dessverre - med norske øyne - lite å gjøre med. Franskmannen skjøt, som Bjørndalen, fullt og var lynrask i sporet.

Den store overraskelsen ble ukrainske Sergej Semenov, som snek seg inn foran Johannes Thingnes Bø til bronsemedaljen.

Det ble altså to norske blant de fire beste, men for de andre i rødt, hvitt og blått gikk det dårligere. Emil Hegle Svendsen ble nummer 17 etter to bom, mens Tarjei Bø skjøt seg fullstendig bort på stående, og endte på 54. plass. Erlend Bjøntegård ble nummer 69.

Skuffet Tarjei Tarjei Bø er naturlig nok langt nede etter løpet. Markane-løperen mislyktes på siste etappe på mixed-stafetten torsdag, og i dag gikk det rett vest, med én bom på liggende og tre (!) på stående.

- Dette er så dårlig som man kan få det. Det er kjedelig. Jeg fikk en skikkelig dårlig start med den bommen på liggende, og siden jeg visste hva de andre hadde gjort, måtte jeg kompensere. Det var all in på stående. Jeg prøvde å skyte mitt livs serie, men det ble for mye gass, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer