- Visste det var slutt da smellen kom

Christian Gytkjær ute i 4-6 uker med avrevet leddbånd.

(Dagbladet): Under gårsdagens 2-1-seier over Brann måtte Haugesund-spissen Christian Gytkjær forlate kampen før pause med skade.

Og dagens MR-scanning ga Haugesund-ledelsen et svar de ikke ønsket.

- Avrevet leddbånd i ankelen ifølge MR-scanningen. Trist, skriver Gytkjær på sin Twitter-konto nå i ettermiddag.

Fire til seks uker
Tidligere i dag fortalte FKHs fysioterapaut til Haugesunds Avis at de trodde dansken ville være ute to til fire uker.

Men med avrevet leddbånd, må spilleren belage seg på 4-6 uker på sidelijna.

- Dette er selvsagt trist, både for oss og for Christian. Han er en god spiller og toppscoreren vår. Men vi har en bred og god stall. Vi skal takle dette, sier FKHs assistenttrener Eirik Horneland til lokalavisa.

 AVREVET:  Christian Gytkjær måtte i går forlate banen under Haugesunds kamp mot Brann. I dag ble det klart at dansken har revet av leddbåndet i ankelen. Foto: Digitalsport / Astrid M. Nordhaug
AVREVET: Christian Gytkjær måtte i går forlate banen under Haugesunds kamp mot Brann. I dag ble det klart at dansken har revet av leddbåndet i ankelen. Foto: Digitalsport / Astrid M. Nordhaug Vis mer

I går tok Haugesund også farvel med Alexander Søderlund, som skrev under for Rosenborg for en uke siden.

Gytkjær har seks nettkjenninger for klubben så langt i sesongen. Selv om FKH nå står uten sine to førstevalg på topp, er de optimistiske.

- Vi har flere muligheter på topp. Både Pontus Engblom og Henrik Kjelsrud Johansen kan spille spiss. Vi har også flere som kan spille på venstrekanten. Både Michael Haukås og Kristoffer Haraldseid kan være aktuell. Dessuten er Geir Ludvig Fevang på vei tilbake, sier Horneland til avisa.