- Visste det ville bli rart for dem

Jürgen Klopp stirrer motstanderne i senk før kamp. Derfor gjør han det.

FOKUSERT: Liverpool-manager Jürgen Klopp følger mer med på motstanderen enn sine egne før kamp. Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB Scanpix
FOKUSERT: Liverpool-manager Jürgen Klopp følger mer med på motstanderen enn sine egne før kamp. Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester United - Liverpool 17.30 søndag

MANCHESTER (Dagbladet): En ting du biter deg merke når du følger Manchester Uniteds kamper, er at Ole Gunnar Solskjær aldri deltar på lagets oppvarming før kamp.

Nordmannen glimrer med sitt fravær til laget klappes inn på Old Trafford noen minutter før kampstart, hvor han går gjennom en nærmest fast rutine ved å gi United-maskoten «Fred the Red» en varm hilsen, før han hever knyttneven mot hjemmepublikummet, klapper og smiler bredt på vei til benken.

Liverpool-manager Jürgen Klopp er helt annerledes i tiden før kamp.

Klopp stirrer

Tyskeren står som regel alltid rundt midtsirkelen på gressmatta med ryggen til egne spillere når de varmer opp. I stedet er fokuset rettet mot motstanderens spillere.

Midt på banen står han rolig og følger med på bevegelsene foran seg, med et konsentrert, kaldt og til tider skremmende blikk. Og ifølge ham selv er det en spesiell grunn til at han gjør dette.

- Jeg ser laget mitt gjennom hele uka, så jeg trenger ikke se dem varme opp. Før kampen vil du få se motstanderen lagoppstilling, men du vet ikke formasjonen de vil spille. Noen ganger, når de varmer opp, så vil de spille i den formasjonen. Du kan finne ut om de skal spille med tre eller fem bak, men hvis den bakre rekka består av fire spillere i løpet av oppvarmingen, er det sannsynligvis slik de vil spille, sier Klopp til fotballmagasinet FourFourTwo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer