Visste du at Freddy dos Santos vant Norway Cup i 1994?

Snart er det klart for årets turnering på Ekebergsletta.

(Dagbladet): Norway Cup arrangeres i år for 41. gang, og snart vil 30 000 deltakere innta Ekebergsletta for en hel uke med fotballmoro.

I år er det påmeldt 1450 lag, fra 55 nasjoner, og det vil bli spilt tilsammen over 4000 kamper.

For første gang skal TV2 hver dag sende fem kamper live på TV.

Hver kveld er det også en times Norway Cup-magasin på TV2, med tidligere Vålerenga-spiller Freddy dos Santos og TV2-reporter Thea Olsen som programledere.

Og for Freddy dos Santos er det ikke vanskelig å trekke fram sitt beste Norway Cup-minne.

- Norway cup har vært barndommen min. Jeg spilte hvert eneste år, og tror kanskje jeg var med i 10 år. Jeg elsker Norway Cup, og hver sommer var det gjeveste å komme hit på Ekeberg, sier dos Santos.

KLARE FOR NORWAY CUP: Thea Olsen og Freddy dos Santos skal lede TV2s sending fra Ekebergsletta under Norway Cup. Foto: Hege Dancke Stølan / Dagbladet
KLARE FOR NORWAY CUP: Thea Olsen og Freddy dos Santos skal lede TV2s sending fra Ekebergsletta under Norway Cup. Foto: Hege Dancke Stølan / Dagbladet Vis mer

- Jeg vant Norway Cup i 1994. Det er jeg veldig stolt av. Det var i juniorklassen, og da da spilte vi faktisk finalen på Ullevaal stadion, og selv om jeg ikke vet hvor mange som så på finalen, så føltes det ut som at det var helt fullt, men jeg tror kanskje egentlig ikke at det var det.

Årets turnering varer fra 27. juli til 3. august.

Skal du på Norway Cup i år? Og har du en morsom historie om laget ditt?

Send oss en mail: norwaycup@dagbladet.no

Vi ses på Ekebergsletta!