Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Visste han ville komme tilbake

Uniteds fysio roser Solskjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter to år med skade, og tre operasjoner, er Ole Gunnar Solskjær endelig tilbake der han trives best, foran mål. 13. september ble han matchvinner mot Celtic, hans første mål på to år og 362 dager i Europas gjeveste turnering.

- Problemfritt

Rob Swire hadde ansvaret for Solskjærs comebackprosses, og Uniteds fysioterapeut har bare gode ord om nordmannen.

- Jeg var alltid sikker på at han ville komme tilbake igjen, på grunn av personen han er, uttaler han til Uefa.com.

Swire roser Solskjærs tålmodighet og viljen til å bli frisk, etter å gang på gang ha blitt satt tilbake når det har sett lyst ut.

- Man tviler på om flere spillere noen gang vil bli klare igjen, ettersom de ikke alltid legger ned den nødvendige innsatsen. Det var aldri noe problem med Ole.

- Han mestret alle de tunge stundene på en veldig bra måte.

Skryt fra sjefen

ENDELIG: Etter nesten tre års venting scoret Ole Gunnar Solskjær endelig på Old Trafford igjen. Foto: AP
ENDELIG: Etter nesten tre års venting scoret Ole Gunnar Solskjær endelig på Old Trafford igjen. Foto: AP Vis mer

Både United-manager Sir Alex Ferguson og lagkamerat Ryan Giggs har begge beskrevet Solskjær som å få en ny spiller på laget. Og «Babyface,» som signerte en ny toårskontrakt i mars har allerede vist seg tilliten verdig.

Både scoringa i Champions League, og seriemålet mot Charlton har blitt satt enormt stor pris på av fansen, som aldri har glemt helten fra Nou Camp 26. mai 1999. Gjennom hele skadeavbrekket har Solskjærsangen gått jevnt og trutt på Old Trafford.

- Han visste hvor ballen ville havne før alle andre gjorde det. Og det er en fantastisk egenskap, sier Ferguson om matchvinnermålet i «Slaget om Storbritannia.

- Hvis han er på banen i 45 minutter, så scorer han.

United ut livet?

Swire fortsetter med å omtale Solskjær som en «kjenner av fotball,» som ofte analyserte kampene under sitt lange opphold på sidelinja.

Kristiansunderen har allerede tatt trenerkurs og holdt treninger med klubbens juniorer og reservelag. Den karrieren er nå selvfølgelig lagt på is.

- Jeg har drømt om dette lenge, og endelig gikk drømmen i oppfyllelse. Jeg er lettet, sa Solsjær om comebackmålet på The Valley.

image: - Visste han ville komme tilbake

Og som om hans status på «The Theatre of Dreams» ikke var høy nok fra før av, ble den ikke mindre da han la til:

- I en ideel verden burde det blitt scoret på Old Trafford.

Superinnbytteren er tilbake.