Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Visste han ville komme tilbake

Vidar Riseth om at Per-Mathias Høgmo er friskmeldt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Like før midnatt la Rosenborg ut en kort melding på sin hjemmeside om at Per-Mathias Høgmo er friskmeldt. Dette skjedde to måneder etter at han utbrent forlot Lerkendal.

Høgmo er friskmeldt fra 1. oktober, og vil være tilbake i jobb igjen 3. oktober.

I hans fravær har assistent Knut Tørum gjort en strålende jobb som hovedtrener. Med seks seire på rad ligger trønderne nå ett poeng bak Brann, som de skal møte i tredje siste serierunde.

- Bare bra

Tidligere har både Jahn Ivar «Mini» Jakobsen og Steffen Iversen gått ut og sagt at Tørum bør få fortsette som sjef ut sesongen.

Vidar Riseth ser det imidlertid ikke som noe problem at Høgmo nå kommer tilbake.

- Vi har hele tida visst at han en dag kommer tilbake, og det er bare bra, sier Riseth til Adresseavisen.

Det er Per-Mathias Høgmos fastlege som nå har friskmeldt ham. Rosenborg-lege Torbjørn Grøntvedt er ikke redd for at han er tilbake for tidlig.

TILBAKE: Torsdag var Per-Mathias Høgmo på Lerkendal, og så Rosenborg få juling av Sandefjord i cupen. Tirsdag er han tilbake på jobb igjen. Foto: SCANPIX
TILBAKE: Torsdag var Per-Mathias Høgmo på Lerkendal, og så Rosenborg få juling av Sandefjord i cupen. Tirsdag er han tilbake på jobb igjen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Per-Mathias har fått slappet av, ladet batteriene og skal fungere helt normalt igjen. Han har sagt han føler seg frisk og i toppform, sier Grøntvedt til Adressa.

image: - Visste han ville komme tilbake
ØNSKER SJEFEN VELKOMMEN TILBAKE: Vidar Riseth sier de har vært inneforstått med at Høgmo ville komme tilbake. Her danser han med Knut Tørum.