SAVNER INFO: Tom Freddy Aune er midlertidig hovedtrener i FFK. Han sier han er lite informert om framgangen i forhandlingene med Tom Nordlie. 
Foto: Linn Cathrin Olsen, Scanpix
SAVNER INFO: Tom Freddy Aune er midlertidig hovedtrener i FFK. Han sier han er lite informert om framgangen i forhandlingene med Tom Nordlie. Foto: Linn Cathrin Olsen, ScanpixVis mer

Visste ikke om han skulle lede dagens trening

FFK-trener Aune.

(Dagbladet.no): Tom Freddy Aune er hovedtrener i Fredrikstad etter at Anders Grönhagen sjukmeldte seg. Men Aune er ikke sikker på hvor lenge han er det.

Da Fredrikstad Blad kontaktet ham i går kveld, visste han ikke om han skulle lede dagens trening klokka 10.00:

— Skal jeg svare ærlig på det spørsmålet, så er det at jeg ikke vet noen ting.

Aune fortalte at han ikke ble informert om framdriften i klubbens forhandlinger med Kongsvinger-trener Tom Nordlie. Han sier at han heller ikke aner om han skal lede FFK-gutta mot Tromsø på søndag.

Ifølge lokalavisa ble det «amper stemning» i garderoben da spillerne ble informert om at klubben hadde innledet forhandlinger med Tom Nordlie om en trenerjobb i FFK.

Fredrikstad ligger i øyeblikket på tredje siste plass - kvalikplassen - i Tippeligaen. Kongsvinger ligger på tredjeplass i 1. divisjon - i øyeblikket altså i posisjon til å møte nettopp Fredrikstad i kvalik om opprykk.

FORHANDLER: Tom Nordlie tygger på et tilbud fra FFK, men har sagt at han er innstilt på å lede Kongsvinger mot Alta til helga. Her hygger Nordlie seg på Ullevaal under Norge - Skottland.
Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
FORHANDLER: Tom Nordlie tygger på et tilbud fra FFK, men har sagt at han er innstilt på å lede Kongsvinger mot Alta til helga. Her hygger Nordlie seg på Ullevaal under Norge - Skottland. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer