Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Visste ikke om ultimatumet

Kaptein Tom Henning Hovi bekrefter at Rekdal ikke informerte spillerne.

VALLE (Dagbladet): Hovi kan fortelle at han først mandag morgen leste på Text-TV at treneren hans vurderte å gå av.

-  Vi vet ikke alt Kjetil uttaler seg til pressen om, og dette visste vi ikke noe om. Vi fikk ikke noe ultimatum, sier Hovi.

Han innrømmer at han ikke ble særlig bekymret over trenerens trussel og forklarer at Rekdal ganske ofte prøver å provosere fram en reaksjon.

-  Det er naturlig at han vurderer sin situasjon og hva som kan gjøres for at vi kan bli bedre, men han har overhodet ikke stilt noe kabinettspørsmål, forklarer kapteinen.

-  Vi har hundre prosent tillit til Kjetil og jeg håper han fortsatt har tillit til oss. Motivasjonen må komme innenfra og den må spillerne finne selv, legger han til.

Spillerne har blitt enige om at det bare er kaptein Hovi som skal uttale seg i saken, og mens de andre rusler i garderoben etter en kort restitusjonsøkt, står Hovi igjen og forklarer.

-  Kjetil har hatt den samme lederstilen de seks siste årene. Reka er Reka, på godt og vondt. Han har ledet oss til seriegull og cupgull, og han blåser ut om det er nødvendig, forklarer Hovi og presiserer at han er fornøyd.

-  Lederstilen hans er som den er og det er helt greit. Vi spillerne står hundre prosent bak han på den.

Rekdal selv angret i går ikke sitt kabinettspørsmål.

-  Det tror jeg alle forstår. Jeg kan ikke bare akseptere at vi er under pari. Jeg har ikke noe lyst til at vi skal reise rundt og underprestere, sier Rekdal, som ikke tror autoriteten hans svekkes av den grunn.

-  Jeg ser det heller motsatt. Jeg tror den blir styrket. Vi har hatt kritiske situasjoner i denne klubben før der vi har hatt verre utgangspunkt enn dette, sier VIF-treneren.

TALSMANN: VIF-kaptein Tom Henning Hovi.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling